Výpis všech složek, podsložek a souborů – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Výpis všech složek, podsložek a souborů – .NET – Fórum – Programujte.comVýpis všech složek, podsložek a souborů – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mutagen0
Super člen
30. 6. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, mám takovej problém, vím sice banalitní, ale opravdu si s tím nevím rady.

Jde o to že mám třeba složku "Filmy" a v tý složce je x souborů a x složek, ale v dalších složkách je dalších x složek a souborů ... Prostě takovej strom a chtěl bych jak udělat fci která mi to všechno vypíše (třeba do TextBoxu, to je fuk) tam mi jde hlavně o to jak docílit toho jak je nakoby všechny najít ...

Mám tohle ale nevím jak udělat ten strom jakoby 

DirectoryInfo FindDir = new DirectoryInfo(DirPath.Text);
DirectoryInfo[] FindAllDir = FindDir.GetDirectories("*");
FileInfo[] FindFile = FindDir.GetFiles("*");

foreach (DirectoryInfo dirFind in FindAllDir)
{
	FindGames.Text += dirFind.Name;

	foreach (FileInfo fileInfo in FindFile)
		FindGames.Text += fileInfo.Name;
}

Díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Reklama
Reklama
certeon0
Newbie
30. 6. 2012   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 109.71.213.–
Mutagen0
Super člen
30. 6. 2012   #3
-
0
-

#2 certeon
Ano už jsem na to přišel sám ;) Ale díky moc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 38 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý