Jaký editor (IDE) na více jazyků? – Software – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jaký editor (IDE) na více jazyků? – Software – Fórum – Programujte.comJaký editor (IDE) na více jazyků? – Software – Fórum – Programujte.com

Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
30. 6. 2012   #1
-
0
-

Zdravím,

řeším takový problém, potřebuji editor, spíše IDE na tyto jazyky: "HTML, CSS, PHP(Nette Framework(Latte šablony)), JavaScript, Java, C++(, Python)".

Hodilo by se mi takové IDE, které by zvládalo výše uvedené jazky, přičemž Python není podmínka.

Díky za všechny odpovědi

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.180.187.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
30. 6. 2012   #2
-
0
-

Eclipse

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.209.–
stif+1
Stálý člen
1. 7. 2012   #3
-
0
-

#2 liborb
Eclipse podľa mna nieje vhodná alternatíva (je aj dosť pomalý a neobsahuje všetko čo potrebuješ). Všetky tieto jazyky zvláda NetBeans. Je to jediná voľba zadarmo. Ten si stiahni tu. Plugin pre Nette framework (Latte a všetko čo s tým súvisý) je na stiahnutie tu. Python už netbeans nepodporuje avšak napriek tomu mám oskušaný návod na tejto stránke, ktorým sa python nainštalovať dá. Všetko ostatné netbeans podporuje. ešte k tomi css, html, xhtml a javascriptu - vytvor si php project a tam si klikni pravým tlačitkom v ľavo na zložku projektu a vyber niečo z hore uvedených možnosti. Nech sa darí!

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.41.187.–
Autor programuje v programovacích jazykoch C++ a VB. Je tvorcom e-zinu http://www.programujte.6f.sk/, na ktorom sa nachádzaju info pre začínajúcich prog. a webdesignerov. Stránka zahrňuje aj fórum.
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
1. 7. 2012   #4
-
0
-

#3 stif

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
kavva+4
Návštěvník
1. 7. 2012   #5
-
0
-

Ja osobne som si hodne zvykol na netbeans. Ak chces aj ruby aj python, tak si stiahni verziu 6.9 z archivu. 7 a vyssie je uz bez podpory pythonu. Ja mam 6.9, lokalizaciu, drag n drop plugin na lahke nahadzovanie suborov a pouzivam to takto asi rok.. A krasne mi tam frci vsetko z toho, co popisujes. 

Ale inak ak potrebujes velmi rychly editor bez kompilacie co pozna vsetku hentu syntax a si na windowse, tak si pozri notepad++. Pre mna osobne top editor.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.214.–
nobody
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
2. 7. 2012   #6
-
0
-

http://www.sublimetext.com/

Je opravdu rychly, jednoduchy, siroce nastavitelny a ma dost modulu. Co si tam das, to budes mit. Popripade si sam dodelas co potrebujes. Pouzivat jde zdarma.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a02:598:7001:101:5e26:af...–
Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
2. 7. 2012   #7
-
0
-

Díky moc za tipy, určitě se na všechny podívám.

O NetBeans jsem věděl, jen jsem si nebyl jistý, jestli podporuje vše co budu potřebovat.

Zapomněl jsem dopsat, ale na to se podívám, měl by podporovat i Android Developing.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.226.–
nobody
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
2. 7. 2012   #8
-
0
-

Pokud jde o Android, tak Eclipse ADT Plugin.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a02:598:7001:101:5e26:af...–
Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
2. 7. 2012   #9
-
0
-

Tak se mi objevil problém.

Při instalaci Nette Framework modulu se objevila chyba, že nemůže nainstalovat plugin, jelikož nemůže nalézt org.netbeans.libs.junit4. NetBeans mám nainstalované odtud a Nette Framework plugin odtud.

Nevím, co s tím, s NetBeans začínám.

Nahlásit jako SPAM
Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
2. 7. 2012   #10
-
0
-

Problém jsem vyřešil, pomohla reinstalace NetBeans.

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý