Ahpj,
nemám moc zkušeností s PHP,
hledam nějaký redakční systém který je zdrama
jako např.PHP RS,PHP NUKE apod.Byl bych rád kdybyste
mi napsali odkazi a ja bych si je odzkoušel který by mi vyhovoval :).
Ještě by mě zajímalo na jakým systému běží programujte.com
Fórum › PHP
Redakční sytém
Tak Programujte běží právě na phpRS (www.phprs.cz). To PHPNuke bych příliš nedoporučoval - je takové moc obrovské a nevyužitelné. Zkus ale oblíbenou Joomlu! (www.joomla.cz). Ale nejlepší je asi to phpRS.
no k té Joomle,vypadá dobře,akorat nevim jak to mam hodit na web,našel jsme na stránkách návod ale to je na nahození na local(ve svim pc jestli se dobre vyjadrim) a jinak vubec nevim co stáhnou a nějaký članek sem nenašel s nastavením apod jako to je u phpRS nějaká dokumentace.
Nem? Joomla n?hodou dokonce instala?ku? Tak to sta?? naistalit a pou??vat, a pokud se p?ecijen vyskytnou probl?my, tak je to ur?it? vyp??e a strejda Google nebo port?l Joomly by si st?m m?l poradit. Jinak nevím jestli to fr?? i na zdej??ch freehostinz?ch, ale za vyzkou?en? to stoj
To D1ce:jj podle toho stručnýho návodu jsme to naistaloval jen na localhost a zatim spokojenost moc se mi to libí,ale mám problém s instalací CZ jazyka a nevím jak to mam nahodit na web třeba webzdarma atd když se me to dotáže, že mam vložit databžzi atd a nikde jsme na to navod nenašel
jakej je nejlepsi hosting(free) u nás kde by to jelo v pohodě? mam zkušenost s webzdarma, když jsem dříve instaloval php nuke tak sem nemohl na php my sql asi hodiny z důvodu že jsem se moc přihlašoval nebo nějak měnil svoji databázi
To Michalek: no neviem, ja na Slovensku teraz používam www.php5.sk. Má to sice len děkych 20 MB ale podporu mysql. Zdá sa mi že je aj www.php5.cz
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa

Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jak udělat plugin sytem — založil Slim12
Redakční systém — založil mates
Redakční systém — založil API
Redakční systémy — založil minarth