Jaký si vybrat notebook? – Hardware – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jaký si vybrat notebook? – Hardware – Fórum – Programujte.comJaký si vybrat notebook? – Hardware – Fórum – Programujte.com

 

Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
8. 7. 2012   #1
-
0
-

Zdravím,

hledám notebook, který je vhodný k programování (PHP (frameworky), Java, C++ apod.), utáhne v pohodě NetBeans/Eclipse spolu se zapnutým serverem (localhost) + by se mi líbilo, kdyby zvládal GIMP/Photoshop. Na hry ho nepotřebuji, na to mám stolní pc. Příští rok jdu na střední školu, takže bych uvítal třeba i nějaký "studentský".

Cena by měla být tak do 15 - 17 tisíc korun, nejlépe HP.

Děkuji předem za všechny odpovědi, bohužel se momentálně na hardwarovém trhu moc neorientuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.226.–
yaqwsx+9
Posthunter
8. 7. 2012   #2
-
0
-

Na to co jsi popsal si klidně kup nejlevnější 15" HP, co jsi napsal. Osobně bych volil Inteláckou sestavu - do notebooků mám s nimi za posledních 5 let mnohem lepší zkušenosti - méně topí -> nižší hlučnost a delší výdrž.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.49.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
8. 7. 2012   #3
-
0
-

Zapomněl jsem napsat, že bych na tom ještě chtěl VirtualBox.
Jinak - bylo by možné, poradit určitý model?

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.226.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
8. 7. 2012   #4
-
0
-

na virtual box to chce uz aspon 4-8GB ram.. .  mam treba 4gb a s win 7 uz je to malo... (ale zase je vyplej swap - s nim sou woknouze nepouzitelny, jakmile clovek zacne neco delat s diskem)

idealni jsou pak procesory s podporou virtualizace.. ale v tydle cenovy skupine musis docela kontrolovat jestli ma nebo ne..

jinak v levnejch si muzes vybrat co chces za znacku, stejne to budou furt ksunty... jediny na co se da podivat je jeste vydrz

EDIT: jo a 768 pixelu na vejsku je neskutecne malo na programovani ... (aspon 900px .. 100px sezerou woknouze a dalsich kdo vi kolik titulky oken.... )

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.85.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonym
~ Anonymní uživatel
454 příspěvků
8. 7. 2012   #5
-
0
-

Koukal jsem na HP Probooky, docela se mi líbily..

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.226.–
amertak0
Návštěvník
9. 7. 2012   #6
-
0
-

Lenovo Edge E320 s Intelem i3 (i5). Můžeš najít verzi i s herní a zároveň obyč grafikou. 13' je akorát, nejlepší si ještě připojit monitor :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.241.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Jaký router vybrat? — založil ingiraxo

Jaký 'GUI Toolkit' si vybrat? — založil PyJinnekh

Jaký notebook? — založil to_jsem_ja

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý