Proměnná typu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Proměnná  typu – C / C++ – Fórum – Programujte.comProměnná typu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
9. 7. 2012   #1
-
-2
-
Mimo téma

Takže když dělám struktury v C++, tak inflatable neni název proměnné, ale je to typ jako int, char, atd....?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
Reklama
Reklama
Koudis
~ Anonymní uživatel
145 příspěvků
9. 7. 2012   #2
-
+1
-
Zajímavé

#1 Ondra
Asi by bylo dobre sem hodit zdrojak, v kterem ti kompilator chybu hlasi i s seznamem souboru, ktere vkladas...

inflatable znamena nafukovaci, mozna nejaka trida ale vzivote jsem neslysel aby byl takto pojmenovany ciselny typ.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.92.56.–
Ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
9. 7. 2012   #3
-
-1
-
Mimo téma

Žádnou chybu mi to neohlásilo. Jen se ptám jestli je inflatable datový typ.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
Ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
9. 7. 2012   #4
-
-2
-
Mimo téma

Už nic.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
TheOndrap
~ Anonymní uživatel
305 příspěvků
9. 7. 2012   #5
-
+1
-
Zajímavé

1) Pozdravím

2) Nastíním situaci

3) Formuluju otázku

Toho se drž a garantuju ti, že se na tvůj dotaz bude hned lépo odpovídat, než když začneš větu "takže mám . . . "

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.129.138.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 85 hostů

Podobná vlákna

Proměnná — založil Kyu

Proměnná v souboru — založil ONDRA

Lokalni promenna — založil BigBear

Proměnná ve funkci — založil sturm

Temp = proměnná??? — založil Deeniska

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý