Maphilight jquery problem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Maphilight jquery problem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comMaphilight jquery problem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

vlado09910
Návštěvník
13. 7. 2012   #1
-
0
-

Mam klasicku mapu v html :

<img border="0" src="F3RC107301.png" usemap="#map" class="map">
    <map name="map">
      <area id="MAO01" coords="90,142,214,156" shape="rect" alt="MAO01" >
      <area id="MAO02" coords="313,141,488,156" shape="rect" alt="MAO02"> atd...

z ineho textu zavolam aby sa polia MAO01 a MAO02 vyfarbili:

cez : span id="t1" onClick="vyfarbi('t1', '#MAO01,#MAO03')

function vyfarbi(cim, co){

          xy = cim;
          coVyfarbim =  co;
         
          $('#' + xy).click(function(e) {
              
              e.preventDefault();
              var data = $()coVyfarbim.mouseout().data('maphilight') || {};
              data.alwaysOn = !data.alwaysOn;
              $()coVyfarbim.data('maphilight', data).trigger('alwaysOn.maphilight');
             
          }); 

Vsetko funguje ok ale potreboval by som pred vyfarbenim vymazat vsetky vyfarbene polia...

Ako na to?

Metoda priamo na spravu a spravanie mapy je:

$(function() {
            $('.map').maphilight({fade: false});
           });

dakujem za kazdu radu

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.64.–
vlado09910
Návštěvník
15. 7. 2012   #2
-
0
-

Dobre skusim inak:-)

Ako v jquery zoberiem style jedneho id a rozkopirujem to na ostatne ktore najde (kde meno zacina rovnako lisi sa len v cislach napr id="MAO01", id=" MAO02")

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.245.193.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý