Piata/0,4-tá Odmocnina – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Piata/0,4-tá Odmocnina – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPiata/0,4-tá Odmocnina – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

TheTim
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
16. 7. 2012   #1
-
0
-

Ahojte,

Potreboval by som vedieť ako urobím v Javascripte Piatu alebo 0,4 tú odmocninu z nejakého čísla

Ďakujem za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.227.–
yetty
~ Redaktor
+5
Super člen
16. 7. 2012   #2
-
+1
-
Zajímavé

Třeba podle tohoto vzorce:

Potřeba jsou k tomu funkce Math.exp() a Math.log().

Kód pak může vypadat nějak takto:

function mysqrt(x, y) {
    return Math.exp(Math.log(x) / y);
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.23.51.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
16. 7. 2012   #3
-
0
-

nebo radsi pouzit:  Math.pow()

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.85.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
yetty
~ Redaktor
+5
Super člen
16. 7. 2012   #4
-
0
-

#3 KIIV
Proč to dělat jednoduše, že ;) Na to jsem zapomněl. Samozřejmě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.23.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

N-tá odmocnina z x — založil Ondra

Odmocnina — založil Skywall

Odmocnina — založil imagination

Odmocnina — založil Antonidas

Druhá odmocnina. — založil DeathHumanCZ

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý