Caute
Zacal som s HTML/CSS len nedavno,nastudoval som par tutorialov,presiel par dnih,mam nejaku zakladnu kostru stranok
mam uvodnu stranku,dalej 2 stranky na ktore mam odkaz v menu
Cely layout mam postaveny za pomoci DIV elementov,zaklad je asi taky ze mam header(obrazok+logo navrchu stranky),dalej mam za pomoci float nalavo zarovnany div menu,napravo div obsah stranky,naspodu mam footer
Moj problem je v tom ze akosi neviem spravit,aby som header+menu+footer mal na stranke vzdy a podla toho na aky odkaz v menu kliknem sa menil obsah v elemente obsah(viete kliknem v menu na uvod,zobrazi sa uvod,kliknem na novinky,zobrazia sa v dive obsah novinky atd...)
Treba proste tie div header,menu a footer zkopirovat zasa 2x a tym vytvorit dalsie "podstranky" a proste v menu na ne dokazat,alebo existue sposob ako menit len obsah divu obsah?
Cital som aj o frame technologii,ta ale nie je vraj odporucana,tam sa da nastavit aby ten a ten obsah ukazovalo v konkretnom frame a ostatne sa nemenili....take nieco by som chcel,len teda bez frameov
asi som to popisal ako magor,ale strucne povedane....ako pozliepat stranky dokopy?
Diky moc za kazdu radu