Problém s regulárnymi výrazmi – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s regulárnymi výrazmi – PHP – Fórum – Programujte.comProblém s regulárnymi výrazmi – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michal Vrábel0
Návštěvník
13. 12. 2006   #1
-
0
-

M?m obrovsk? probl?m ktor? potrebujem r?chlo rie?i? pri pou?it? funkcie eregi_replace() mi server hl?si :

Warning: eregi_replace() [function.eregi-replace]: REG_ERANGE in adresa on line riadok

Nevedel by mi niekto v skratke vysvetli? t?to chybu, ?o znamen????
Na localhoste s php 4.2.3 mi to nehl?si ale u hostingu php 4.4.4 ?no.
Pros?m pom??te mi stra?ne to s?ri. :ms_0189:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Sunmay píše : Při čtení tohoto příspěvku povstaňte. Ja hovorím : Pri čítaní tohoto príspevku si radšej sadnite.
Reklama
Reklama
Michal Vrábel0
Návštěvník
13. 12. 2006   #2
-
0
-

Už som na to prišiel sám.
Je to problém syntaktický. :ms_0017:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Sunmay píše : Při čtení tohoto příspěvku povstaňte. Ja hovorím : Pri čítaní tohoto príspevku si radšej sadnite.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 62 hostů

Podobná vlákna

Problém — založil Trumpetka

Problém s VC++ — založil beb

Problem s for() — založil

Problém s $this — založil Marty

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý