Jeden if – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jeden if – PHP – Fórum – Programujte.comJeden if – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
13. 12. 2006   #1
-
0
-

m?m if:
if((isset($_GET['popis']) AND isset($_GET['datum']) AND isset($_GET['zobrazeni'])) OR
(isset($_GET['popis']) AND isset($_GET['datum'])) OR
(isset($_GET['popis']) AND isset($_GET['zobrazeni']))){
$rozsireni_radku = "2";
}else{
$rozsireni_radku = "1";
}

ale i kdy? zavol?m script pouze s ?popis=true tak se nastav? prom?n? $rozsizeni_radku na 2.
Mysl?m, ?e je vcelku jasn? co by to m?lo d?lat.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
olgo0
Věrný člen
13. 12. 2006   #2
-
0
-

To michal.vacha: sice neviem co tim sledujes ale ked som to puchopil tak true nastane ked je v $_GET pole "popis" a "datum"/"zobrazenie" pripadne obidve ("datum" aj "zobrazenie").
co tak to zjednodusit na:



if (isset($_GET["popis"] and (isset["datum"] or isset["zobrazeni"])):
...


btw0: neskusal som to ale malo bi to ist
btw1: preco za danich okolnosti vraca false nevem ale skus zjednodousit tu podmienku v takomto niecom sa chiba dost blbo hlada

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 65 hostů

Podobná vlákna

Wings3D jeden polygon — založil cecilconrad

Jeden mysql dotaz — založil Apik

Jeden soubor exe — založil xeonikx

Jeden regulerní ýraz — založil fololo

Viaceré okná, jeden obsah — založil Timo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý