API random text – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

API random text – C / C++ – Fórum – Programujte.comAPI random text – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Atheo+4
Stálý člen
21. 7. 2012   #1
-
0
-

Zdravicko chtel jsem si udelat takovej " key gen" ve win api nicmene vytvoril jsem si textove pole a button

a zadal jsem podminku buttonu ze pokud na nej kliknu tak to vyhodi ten cd klic nicmene chtel bych se zeptat jak bych to mel napsat aby mi to vyhazovalo random klice treba ja nevim napisu tam 5 cd klicu a aby po kazdem kliknuti se tam hodil random jeden ten z 5ti klicu zde prikladam kod buttonu a textoveho pole  

/* Button */
CreateWindow(TEXT("BUTTON"), TEXT("Generovat!"),
            WS_VISIBLE | WS_CHILD,
            400, 160, 80, 25,
            hwnd, (HMENU) 1, NULL, NULL);

/* Textove pole */
CreateWindow(TEXT("STATIC"), TEXT("CD-KEY"),
            WS_VISIBLE | WS_CHILD | WS_BORDER,
            100, 160, 280, 25,
            hwnd, (HMENU) NULL, NULL, NULL);
            break;
            }
/* Podminka pro button */ 
case WM_COMMAND:{
             
             if (LOWORD(wParam) == 1) {
            /* zde bych potreboval napsat tech 5 klicu aby se random hazeli po kliknuti v nasem pripade nyni funguje jen kliknuti na button a vyjede nam tam tenhle klic */                   
            CreateWindow(TEXT("EDIT"), TEXT("DXR32-X44M7-CYTCX-P6H6P-97CPG"), 
            WS_VISIBLE | WS_CHILD | WS_BORDER,
            100, 160, 280, 25,
            hwnd, (HMENU) NULL, NULL, NULL);
            break;

snad jsem se vyjadril jasne a pochopite me :) predem dekuju

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Reklama
Reklama
Atheo+4
Stálý člen
21. 7. 2012   #2
-
0
-

#1 Atheo
predstavoval jsem si to nejak takto TEXT(rand("klic,klic")); ale to si asi predstavuju jako hurvinek valku ^^))

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
guest
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
21. 7. 2012   #3
-
0
-

No, hlavne by to melo ty klice generovat ;-)

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.208.–
Atheo+4
Stálý člen
21. 7. 2012   #4
-
0
-

#3 guest
o to ted nejde ze by se meli generovat :) to ja si jen tak hraju protoze se to ucim a nic lepsiho me nenapadlo :) a udelat opravdu generator na klice co by fungovali udelat neumim:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
22. 7. 2012   #5
-
0
-

   

LPTSTR klice[] = {
    TEXT("klic1"),
    TEXT("klic2"),
    TEXT("klic3"),
    TEXT("klic4"),
    TEXT("klic5")
};
...
LPTSTR klic = klice[GetTickCount() % 5];
CreateWindow(TEXT("EDIT"), klic, ...
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
Atheo+4
Stálý člen
22. 7. 2012   #6
-
0
-

#5 zlz
Super! dekuju uz to bezi :) prikladam funkcki kod kdyby to nekomu pomohlo stejne jako me:) 

 if (LOWORD(wParam) == ID_BUTTON) {
             
             
             LPTSTR klice[] = {
                   TEXT("KLIC1"),
                   TEXT("KLIC2"),
                   TEXT("KLIC3"),
                   TEXT("KLIC4"),
                   TEXT("KLIC5"),
                   TEXT("KLIC6"),
                   TEXT("KLIC7"),
                   TEXT("KLIC8"),
                   TEXT("KLIC9"),
                   TEXT("KLIC10"),
                   };
                   
                   LPTSTR klic = klice[GetTickCount() % 5];
                   
                               
            CreateWindow(TEXT("EDIT"),klic,
            WS_VISIBLE | WS_CHILD | WS_BORDER,
            100, 160, 280, 25,
            hwnd, (HMENU) 1, NULL, NULL);
            break;
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
22. 7. 2012   #7
-
0
-

Když jich máš 10 a chceš vybírat ze všech, tak tam bude % 10.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 101 hostů

Podobná vlákna

Random rátanie — založil Php

Random akcia — založil Max

Random funkce — založil Gadael

Random setRGB? — založil majo

Potíže s Random — založil solomon

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý