Aktivni prvek po kliknuti – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Aktivni prvek po kliknuti – Java – Fórum – Programujte.comAktivni prvek po kliknuti – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mirek
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
22. 7. 2012   #1
-
0
-

Dobry den mam problem z prvky. Mam nekolik prvku a potrebuji je nastavit po kliknuti na aktivni. Jde o to ze v CSS pouzivam funkci .active abych mel treba zvyrazneny text aktivniho prveku. Ale nevim jak udelat prvek aktivni po kliknuti na nej. Jde pouze o odkazy <a>. Diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.155.255.–
Reklama
Reklama
JS
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
22. 7. 2012   #2
-
0
-

Nějak nechápu tvůj dotaz...

Nahlásit jako SPAM
IP: 149.255.82.–
Mirek
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
22. 7. 2012   #3
-
0
-

#2 JS
Mam menu kde je 8 polozek, kdyz na nejakou kliknu potrebuji aby prevzala vlastnost active abych ji v CSS mohl priradit zvlast vlastnosti. V CSS napriklad .trida a:active {color:red;} ale ten prvek trida musi mit vlastnost active po kliknuti na nej. A to nevim jak udelat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.155.255.–
sakal910
Stálý člen
22. 7. 2012   #4
-
0
-

#3 Mirek
a to chceš udělat v JAVA? Já jen jestli sis nespletl fórum :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.222.8.–
Mirek
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
22. 7. 2012   #5
-
0
-

#4 sakal91
No prvek nema vlastnost active a to umi treba java priradit po kliknuti prvku activ.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.155.255.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
23. 7. 2012   #6
-
0
-

No ono jde spíš o to, že v Javě napíšeš applet a na to, co chceš dělat ty, by se spíš hodil JavaScript, proto se ti zatím kdokoliv zdráhá poradit :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Mirek
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
23. 7. 2012   #7
-
0
-

#6 liborb
aha uz chapu. jj potrebuji to v javascriptu. NEvite nekdo jak na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.155.255.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
23. 7. 2012   #8
-
0
-

Předpokládám, že jsi to správně začal řešit zde. Je to tak? Lepší to bude řešit tam. No a jinak a:active je aktuálně stisknutý odkaz, tj. dokud na něm držíš stisknutou myš nebo pokud by si na něj "doskákal" tabulátorem. Řešení přes JavaScript je správná cesta. No a co se ti nelíbí na řešení, které ti navrhnul null_while? Odpověď do toho druhého vlákna, toto by bylo lepší zamknout :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Mirek
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
23. 7. 2012   #9
-
0
-

#8 liborb
uz sem to tam zacal resit a reagoval na nej, tohle vlakno teda muzete zamknout. Diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.155.255.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

For each cyklus - další prvek — založil Zakkari

První prvek v poli — založil MajuJoe

Prvek WebBrosver ve WPF — založil plasmo

Jak smazat prvek v poli — založil Rygy

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý