Zápis do tabulky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zápis do tabulky – PHP – Fórum – Programujte.comZápis do tabulky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Jakub Jurov?ch0
Stálý člen
13. 12. 2006   #1
-
0
-

som totálny začiatočník:

<?php
if ($login == 1 && isset($clanok) && $heslo == 1) {
mysql_connect("", "", "");
mysql_select_db("stranka");
mysql_query( INSERT INTO 'novinky' (nadpis, cas, clanok, time) VALUES ($_POST["nadpis"], date(d.".".m.".".Y), $_POST["clanok"], time() );
echo "?l?nok pridan?!";
};
?>


sorry za blbý chyby a ak to nie je dostatočne bezpečný a tak, napíšte mi to. moje nieko mesační skůsenosti s PHP aj tak nestoja za nic

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kto sa smeje naposledy, ten má dlhé vedenie.
dalaman0
Věrný člen
13. 12. 2006   #2
-
0
-

mam ti tam opravit chybi alebo chces zistit ci to je bezpecne?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Jakub Jurovych0
Stálý člen
13. 12. 2006   #3
-
0
-

To dalaman: vlastne obe, ale radsej tie chyby

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kto sa smeje naposledy, ten má dlhé vedenie.
dalaman0
Věrný člen
14. 12. 2006   #4
-
0
-

<?php

if ($login == 1 && isset($clanok) && $heslo == 1)
{
mysql_connect("", "", ""); #tu dopl este prihlasovacie udaje
mysql_select_db("stranka");
$nadpis=$_POST["nadpis"];
$cas= date("d.m.Y");
$clanok=$_POST["clanok"];

$pridajClanok=mysql_query( "INSERT INTO novinky (nadpis, cas, clanok, time) VALUES ('$nadpis','$cas','$clanok', curtime() );
if ($pridajClanok) echo "?l?nok pridan?!";
};
?>


A co sa tyka bezpecnosti tak sa mi yto zda dost bezpecne, ale to nadvazovanie spojenia s db si daj radsej do ineho suboru a potom ho includuj... Hodi sa ti to pri vacsich weboch :ms_0435:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Jakub Jurov?ch0
Stálý člen
14. 12. 2006   #5
-
0
-

To dalaman: diky dalaman

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kto sa smeje naposledy, ten má dlhé vedenie.
Jakub0
Super člen
15. 12. 2006   #6
-
0
-

To dalaman: Váš skript počítá se zapnutými magickými uvozovkami, nebo jste jen zapomněl escapovat vstupní data? Jinak se mi ještě nelíbí duplikování proměnných.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý