Získanie celej adresi od uzivatela – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Získanie celej adresi od uzivatela – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comZískanie celej adresi od uzivatela – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
olgo0
Věrný člen
13. 12. 2006   #1
-
0
-

nevete mi s tim nekto poradit skusil som input type="file" ale ten mi vratil len nazov bez cesty zatial som pouzil input type="text" kde je to treba napisat cele ale pouzivanie je dost neprakticke. rad by som keby bolo mozne prehadzat adresaze ako pri input type="file".
diki

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Reklama
Reklama
17. 2. 2007   #2
-
0
-

To olgo: jde ti o upload souboru na server? do FORM patří ENCTYPE="multipart/form-data".

Jestli je to něco jiného než potřebuješ, sry. dačo som asi nepochopil :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://www.purefiction.cz
17. 2. 2007   #3
-
0
-

K uzivatleskym souborum se jinak nez pres type=file nedostanes

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
olgo0
Věrný člen
18. 2. 2007   #4
-
0
-

nie asi som sa zle vyjadril. primarny problem je ziskanie celej cesty k suboru od uzivatela.(c:/data/file.txt). co ide v pohode cez <input type="text" ja som to chcel ale "spohodlnit" zneuzitim <input type="file". ale stale mi vracia iba samotny nazov suboru. teda (file.txt). (o samotny subor mi nejde pretoze subor a script su na tom istom stroji).

btw.: s pouzitim ENCTYPE="multipart/form-data" my php vypluva ze v poli $_REQUEST neni kluc s nazvom toho inputu.
btw.2.: dik uz som ani nedufal =:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 163 hostů

Podobná vlákna

Zistenie IP adresi — založil Marilyn666

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý