Jménu sloupce číslo, problem – MS SQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jménu sloupce číslo, problem – MS SQL – Fórum – Programujte.comJménu sloupce číslo, problem – MS SQL – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
23. 7. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den.

Vytvořil jsem si neštastně tabulky v které názvy sloupců mají pouze číslo.

Uvedu příklad:

SELECT 4 FROM Uttf WHERE prefix='LSB'

Pokud kód spustím vrátí se mi hodnota 4, což je špatně. Vždy mi to vrátí hodnotu jakou napíši za SELECT.

Programuji v c# a s sql nemám až tak velké zkušenosti.

používám SQLCE 

Předem děkuji za jakoukoliv radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.208.25.–
http://www.davidrosko.gekoni.cz/
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
23. 7. 2012   #2
-
0
-

#1 David Roško
Ahoj, to máš pravdu, je to hodně nešťastné pojmenování :) Proč si je nepřejmenuješ? Bude to určitě nejjednodušší, protože abych se přiznal, tak nevím co s tím. Maximálně můžeš zkusit tu čtyřku dát do uvozovek (SELECT "4"...) anebo vybírat všechny sloupce (SELECT * FROM...).

Radši je ale přejmenuj :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
certeon0
Newbie
23. 7. 2012   #3
-
0
-

#1 David Roško
Nejsem si úplně jistý, ale snad by mělo fungovat i SELECT [4] FROM [Uttf] WHERE [prefix]='LSB'

S ohledem na budoucí potíže je určitě lepší názvy přejmenovat... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.71.213.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Listbox a sloupce — založil clavien

C# listbox sloupce — založil crash

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý