Multimap se neřadí – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Multimap se neřadí – C / C++ – Fórum – Programujte.comMultimap se neřadí – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Lorin0
Návštěvník
23. 7. 2012   #1
-
0
-

Mám kód, ve kterém využívám std::multimap. Do mapy vkládám a odebírám z ní prvky. Po vložení a smazání několika prvků, se mi ale přestane správně řadit. Normálně by mapa měla být seřazena podle klíče (jako klíč používám int32_t a jako hodnotu ukazatel na třídu, to celé vkládám jako std::pair). 

Je problém ve využití int32_t, nebo std::multimap po smazání prvky neseřadí a musím se o to postarat sám? Nebo je problém v použití defaultního porovnávače std::less?

Děkuji za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.72.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
23. 7. 2012   #2
-
0
-

#1 Lorin
map a multimap je serazeno uz z principu binarniho stromu, ktery je na to pouzit - samozrejme podle klice...

Mas nejaky demonstracni program na ukazku toho "neserazeneho" pole?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.85.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Lorin0
Návštěvník
23. 7. 2012   #3
-
0
-

Zjistil jsem, že problém je na mé straně. Multimap řadí, jak má. 

Omlouvám se.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.72.–
KIIV+42
God of flame
23. 7. 2012   #4
-
0
-

v pohode.. na to by se prislo z toho kodu taky :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.85.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Lorin0
Návštěvník
23. 7. 2012   #5
-
0
-

Ten kód je v několika souborech, takže je trochu nepřehledný. Proto ten omyl s řazením.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.72.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 67 hostů

Podobná vlákna

Jak funguje STL Multimap — založil xJakubS

Filtrovanie obsahu cez Selectu — založil JurY088

Java client server — založil Falcon1651

MySQL - SELECT — založil Harvy

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý