Poslání dat do vlákna – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Poslání dat do vlákna – Java – Fórum – Programujte.comPoslání dat do vlákna – Java – Fórum – Programujte.com

 

eximik
~ Anonymní uživatel
39 příspěvků
25. 7. 2012   #1
-
0
-

Zdravím,

řekněme že mám v jedný třídě uložený 2 informace - user, pass. V týhle třídě potřebuju vytvořit nové vlákno a zároveň mu ty informace předat abych mohl použít např:

 public static class MyRunnable implements Runnable {
            public String s;
            @Override
        public void run() {
        
        	String re;
        	re = net.Connect.connect(user, pass);

        }
    }

Díky..

Nahlásit jako SPAM
IP: 149.255.82.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
25. 7. 2012   #2
-
0
-

predej v konstruktoru.. uloz do tridy..

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.85.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
eximik
~ Anonymní uživatel
39 příspěvků
25. 7. 2012   #3
-
0
-

#2 KIIV
Nechápu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 149.255.82.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
25. 7. 2012   #4
-
0
-

#3 eximik
je to tvoje trida, muzes si v ni nadefinovat jakykoliv parametry.. a muzes si i vytvorit vlastni konstruktor, kterym ty parametry nastavis... nebo klidne muzes nastavit i vlastni metodou..

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.85.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
eximik
~ Anonymní uživatel
39 příspěvků
26. 7. 2012   #5
-
0
-

A kam nacpat metodu? Bylo by to nejlepsí ale do public void run() nic dát nemužu

Nahlásit jako SPAM
IP: 149.255.82.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
26. 7. 2012   #6
-
0
-

Metodu udeláš v té třídě, do které chceš ta data předat. Stejně tak tam uděláš i členské proměnné, které v té metodě nastavíš. A metodu si názvy dle libosti, třeba rum :).

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.217.–
eximik
~ Anonymní uživatel
39 příspěvků
26. 7. 2012   #7
-
0
-

brrr...

mám třídu...

public class NetThread {
        
        public static class MyRunnable implements Runnable {
            public String s;
            @Override
        public void run() {
        String user, pass, host, exhash, re;
        int toport; 
        

        }
    }
}

V run mám nadefinované nějaké proměnné a ty potřebuju naplnit těmi informacemi mimo třídu... Takže mam udělat metodu v tý třídě třeba...

public static void data(String user,String pass,String host,int port) {
	
}

a před otevřením vlákna (t.start()) ještě naplnit metodu proměnými takže nějak takhle:

 Thread t;
        t = new Thread(new NetThread.MyRunnable());
        data("login","heslo","hhhdgad","9999");
        t.start();

a do run() to dostat jen pomocí user = data.user; ??

Díky, tohle je takový na logiku na mě náročný, přitom to sou celkem základy :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 149.255.82.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
27. 7. 2012   #8
-
0
-

   

public class NetThread {
	public static class MyRunnable implements Runnable {
		public String s;

		private String user, pass, host, exhash, re;

		@Override
		public void run() {
			int toport; 
		}

		void data(String user, .....) {
			this.user = user;
			...
		}
	}
}


...

MyRunnable r = new NetThread.MyRunnable();
r.data("login","heslo","hhhdgad","9999");Thread t = new Thread(r);
t.start();
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Poslani emailu — založil Jirka

Linux - poslání události — založil jurin2jurin

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý