Podminka – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Podminka – C / C++ – Fórum – Programujte.comPodminka – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Atheo+4
Stálý člen
26. 7. 2012   #1
-
0
-

Zdravicko delam si karla a mam zadrhel v podmince... 

if(karel_left == 72,karel_top == 15)
            {
                cls();
                gotoxy(40,10);
                printf("tadaaaaaaaa!");
            }

coz vlastne zkousi zda je karel left 72 a karel top 15 a pak to vypise.. tada nicmene i kdyz je jen KAREL_LEFT 72 a top je treba 11 tak to uz napise tada.. ze to vlastne vyridi tu prvni :( poradite prosim vas co delam spatne? predem dekuju

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Reklama
Reklama
Atheo+4
Stálý člen
26. 7. 2012   #2
-
0
-

#1 Atheo
jsem idiot  

if(karel_left == 72)
            {
                if(karel_top == 15)
                {

                clrscr();
                gotoxy(40,10);
                printf("TADAAAA:P");
            }
         }

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
26. 7. 2012   #3
-
+1
-
Zajímavé

#2 Atheo
nebo můžeš ty podmínky spojit do jedné

if(karel_left == 72 && karel_top == 15)
{
                cls();
                gotoxy(40,10);
                printf("tadaaaaaaaa!");
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Atheo+4
Stálý člen
26. 7. 2012   #4
-
0
-

#3 crazy
aha to jsem nevedel ale takhle mi to taky bezi :) ale diky aspon pro priste vim:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 83 hostů

Podobná vlákna

Podmínka If C++ — založil Jonasberg

Podminka — založil lolkohrad

Podmínka IF — založil pawlik

Podminka — založil Atheo

IF A ELSE - podmínka — založil Morello

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý