Udrzeni hodnot ve formulari pri reloadu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Udrzeni hodnot ve formulari pri reloadu – .NET – Fórum – Programujte.comUdrzeni hodnot ve formulari pri reloadu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
s.z.
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
27. 7. 2012   #1
-
+1
-
Zajímavé

Dobry den, rad bych uskutecnil nasledujici:

V ASP mam formular a k nemu obsluznou C# tridu. Uzivatel by mel vyplnit formular (2 textboxy) a s kazdym reloadem stranky by se hodnota opet vlozila do techto dvou textboxu. Zkratka neco, jako je v PHP <input type='text' name='bla' value='<?php $_POST['blabla'] ?>' /> ... cast formulare v ASP vypada takto:
Kód: 

Jméno:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<asp:TextBox ID="jmenoTextBox" name="jm" runat="server" TextMode="Password" Text="<%=jm %>"></asp:TextBox>
<br />
<br />
Heslo:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<asp:TextBox ID="hesloTextBox" runat="server" name="hesl" TextMode="Password" Text="<%=pass %>"></asp:TextBox>

Pricemz jm a pass jsou hodnoty z obsluzne tridy, ktere nastavuji takto:

Kód:
pass = Request.Form["hesloTextBox"];

Nejak nevim z co delam spatne a ani intenzivni googleni mi moc nenapovedelo. Predem diky za kazdou radu. 

Je to asi moje prvni a posledni akce v ASP, takze prosim budte shovivavi. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.12.–
Reklama
Reklama
silent0
Stálý člen
29. 7. 2012   #2
-
0
-

Podobnou situaci jsem resit taky, bohuzel s neuspechem, pokud najdes reseni mimo forum, dej mi napr do PM vedet jak :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
soso
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
29. 7. 2012   #3
-
0
-

toto je typicke pre lamy. zvaluju svoju neznalost na technologiu ktoru zle pouzivaju :).

"problem" je v TextMode="Password". z bezpecnostnych dovodov sa defaultne neposiela "hore dole". ak to ale chces skus toto:

protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
        hesloTextBox.Attributes["value"] = TextBox1.Text;

    }

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.189.–
soso
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
29. 7. 2012   #4
-
0
-

#3 soso
pozeram ze som to zle zeditoval. skus to takto

protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
     {
         hesloTextBox.Attributes["value"] = hesloTextBox.Text;

     }

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.189.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 35 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý