Clear – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Clear – C / C++ – Fórum – Programujte.comClear – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Atheo+4
Stálý člen
27. 7. 2012   #1
-
0
-

Zdravim jen tak v rychlosti funguje v C  konzolove aplikaci nejaka funkce ktera by mazala jen to co chci? neco na zpusob system("cls"); akorad by to nevymazalo celou konzoli ale jen treba.. dejme tomu printf("ahoj"); funkce_na_smazani(); 
 a smazalo by se jen to "ahoj"? pokud ano hodte mi sem prisim nejaky link nebo vypiste funkci dekuji :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
27. 7. 2012   #2
-
+1
-
Zajímavé

#1 Atheo
buď smažeš všechno a vypíšeš znova to co chceš a nebo se koukni na knihovnu ncurses... (šlo by to i pomocí API, ale s ncurses to bude rozhodně efektivnější)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Atheo+4
Stálý člen
27. 7. 2012   #3
-
0
-

#2 crazy
smazat vse prave nechci delam si karla a potrebuju cihly/ram na pevno:D ale na to nczrses mrknu diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 61 hostů

Podobná vlákna

CLear screen — založil Johnnny

Konzole - clear — založil fnenks

Win32 API Clear Screen — založil Atheo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý