Zachovanie pozicie na stranke po PostBacku – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zachovanie pozicie na stranke po PostBacku – .NET – Fórum – Programujte.comZachovanie pozicie na stranke po PostBacku – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
maintain
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
1. 8. 2012   #1
-
0
-

Ahojte,

potrebujem, aby sa stranka po postbacku vratila na povodnu poziciu. Normlane by to malo ist cez atribut "MaintainScrollPositionOnPostback="true", ale nefunguje to. Zrejme preto, ze v podstate cely web je v Update panely. Grid a tlacidla su potom v komponentoch ajax:TabPanel.

na nete som nasiel nieco taketo:

var y;
//            var prm = Sys.WebForms.PageRequestManager.getInstance();

//            function BeginRequestHandler(sender, args) {
//                if ($get('<%= btnSave.ClientID %>') != null) {
//                    y = $get('<%= btnSave.ClientID %>').scrollTop;
//                }
//            }

//            function EndRequestHandler(sender, args) {
//                if ($get('<%= btnSave.ClientID %>') != null) {
//                    $get('<%= btnSave.ClientID %>').scrollTop = y;
//                }
//            }

//            prm.add_beginRequest(BeginRequestHandler);
//            prm.add_endRequest(EndRequestHandler);

Chcel som tym dosiahnut, aby sa pozicia vzdy vratila podla umiestnenia tlacidla Save, no nerobi to vobec nic. Moze mi s tym niekto pomoct ? Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.10.–
Reklama
Reklama
maintain
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
1. 8. 2012   #2
-
0
-

#1 maintain
este dodam, ze sa to pokusam debugovat:

var y;
            var prm = Sys.WebForms.PageRequestManager.getInstance();

            function BeginRequestHandler(sender, args) {
                if ($get('<%= btnSave.ClientID %>') != null) {
                    y = $get('<%= btnSave.ClientID %>').scrollTop;
                    alert("Start: " + y);
                }
            }

            function EndRequestHandler(sender, args) {
                if ($get('<%= btnSave.ClientID %>') != null) {
                    $get('<%= btnSave.ClientID %>').scrollTop = y;
                    alert("end: " + y);
                }
            }

            prm.add_beginRequest(BeginRequestHandler);
            prm.add_endRequest(EndRequestHandler);

no vzdy sa mi vrati nula :/

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 78 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý