Joomla 2.5, Virtuemart 2.0.8 – už nainstalováno
Dobrý den,
scháním někoho, kdo by mi pohohl s customizací Virtuemartu pro joomlu, momentálně vytvářím stránku, které by měla obsahovat jakýsi systém přihazování na slepo, momentálně to mám připravené na virtuemartu a potřeboval bych dodělat právě to přihazování + import/export v CSV.
Myšlenka je takováto – existuje určitý produkt na prodej, který je nabídnut za minimální cenu, po určitou dobu mohou zákazníci přihazovat na slepo cenu (cena produktu se nemění), systém eviduje v databázi nabízené ceny a upozorňuje správce obchodu o nových nabídkách, na konci nabídkového období umožní export nabízených cen k jednolivým produktům, se kterým se poté bude pracovat v excelu.
Co je potřeba naprogramovat:
- Přihazovací rozhraní pro Virtumart, a jeho zadní administraci (cca jedna tabulka, formulář, a výpis příhozů do backendu)
- Nastavení importu a exportu CSV na míru (je dodáno CSV z vnitropodnikového systému)
Kontaktovat mě můžete na marecek.c@gmail.com
Díky za jakoukoliv pomoc, jsem značně omezen rozpočtem, takže si nemůžu dovolit oslovit přímo profesionální studia.
Fórum › PHP
Joomla Virtuemart customizace: přihazovací modul, import/export nastavení
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté
Podobná vlákna
Import/ export nastavení — založil yterbium
Export/import dat do *.csv, odkazování na mapy — založil MichalK
Modul win32com — založil VojtaK
Nefunguje mi modul — založil Wolfik009
Python, QT, modul OS — založil easy_burn
Moderátoři diskuze