Vector ve vectoru – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vector ve vectoru – C / C++ – Fórum – Programujte.comVector ve vectoru – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
cibule
~ Anonymní uživatel
100 příspěvků
3. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdravím poprosil bych o pomoc nejak jsem se zaseknul v tomto problemu. Dělám si sudoku řešitel

a mam problem s tímhle tohle:

for(unsigned long int i = 0; i < PocetMoznosti;i++)
    {
for(UI j = 0; j < PocetBitu;j++)
         // neco

        Poradi[i] = Moznosti;
    }

Oba dva jsou ve tride SUDOKU a typy jsou

std::vector<tMoznosti> Moznosti;

std::vector<std::vector<tMoznosti> > Poradi

a když pak přistupuji tak me to pise ze tam Moznosti nejsou v Poradi:

 for(UI i = 0; i < Moznosti.size();i++)
        {
            if(Poradi[IndexPoradi].Moznosti[i].Obsazeni == true)
                *(Poradi[IndexPoradi].Moznosti[i].Policka[0][0]) = Poradi[IndexPoradi].Moznosti[i].cislo;
            else *(Poradi[IndexPoradi].Moznosti[i].Policka[0][1]) = Poradi[IndexPoradi].Moznosti[i].cislo;
        }

Jak teda ve vectoru Poradi pristupovat k vektoru strukture tMoznosti

děkuji za odpovědi

P.S kdyby nestačili informace doplnim

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.207.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
3. 8. 2012   #2
-
0
-

proc vlastne nepouzijes neco jako set nebo bitove pole? pouzivat na kazde pole vektor mi prijde zbytecny..

jinak bych asi zkusil:    Poradi[i].assign(Moznost.begin(),Moznosti.end())

ale tezko rict co z toho vznikne .. ten vycuc kodu je kratkej

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
3. 8. 2012   #3
-
0
-

   

Poradi                // std::vector<std::vector<tMoznosti>>
Poradi[x]             // std::vector<tMoznosti>
Poradi[x][y]          // tMoznosti
Poradi[x][y].Obsazeni // atd...
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
cibule
~ Anonymní uživatel
100 příspěvků
3. 8. 2012   #4
-
0
-

#3 zlz
Diky to funguje, to me vubec nedoslo

#2 KIIV
Asi by to bylo lepsi, ale nvm jak bych ti udelal, ja v te strukture mam ulozene Adresy policek do kterych doplnuji cislo, a hodnotu bool jestli doplnit do druhého nebo prvního

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.207.–
KIIV+42
God of flame
3. 8. 2012   #5
-
0
-

ja si to zrovna zkousim implementovat.. dam vedet jak se mi to povedlo :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 82 hostů

Podobná vlákna

Kopirovani prvku ve vectoru — založil DooFy93

Posunutí hodnot ve vectoru — založil MiCizek

2D vector — založil Huge

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý