C4droid s GCC pluginem – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C4droid s GCC pluginem – C / C++ – Fórum – Programujte.comC4droid s GCC pluginem – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Doomista+1
Stálý člen
4. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdar, matka si před časem pořídila tablet s androidem, tak mě trochu začal zajímat vývoj aplikací pro android, ale pro ten se primárně dělá v javě, kterou neovládám a je sice pár způsobů, jak psát přes kompilátor c, ale syntax takového kódu není ani trochu cčkoidní. Našel jsem ale na google play aplikaci C4droid, která podle screenů využívá klasickou c++ a c syntax, a prý umožňuje kompilovat a spouštět programy. Znamená to, že si přes to můžu přímo na tabletu psát aplikace pro tablet? A pokud ano, jak fungují programy, které by se na PC spouštěly v CMD? A lze tak programovat i GUI aplikace?

Dík za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.1.–
Na vše stačí iostream...
Reklama
Reklama
matesz0
Návštěvník
4. 8. 2012   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.57.–
dragon124-10
Stálý člen
5. 8. 2012   #3
-
0
-

Tak c4droid mám a není to nic moc, něco občas funguje jinak, nejsou tam knihovny...

Tablet není na vývoj aplikací, k tomu máš noťas, ale pokud už chceš na tabletu programovat, tak doporučuji právě c4droid

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.32.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 126 hostů

Podobná vlákna

Visual c++ vs gcc — založil rodinne.baleni.ryze

Kompilátory (GCC) — založil Bengo

C::B gcc fPIC — založil Miro1701

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý