Button s nevyplněným TextBoxem – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Button s nevyplněným TextBoxem – Visual Basic – Fórum – Programujte.comButton s nevyplněným TextBoxem – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
NerSoul
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
4. 8. 2012   #1
-
0
-

Ahoj, zdravím znova vim že už jsem moc lidí nechodí, ale třeba sem někdo jukne.

Mám takovou aplikaci, že lidi musej zadat ČÍSLO a pak kliknout na OK to ukáže druhou formu. To vše je OK.

Ale zadal jsem tam aby když to je nevyplněný tak to ukaže MSG s textem (tohle tam mám napsane  

 If Trim(TextBox1.Text) = vbNullString Then MsgBox("Prazdny textbox!", MsgBoxStyle.OkOnly)
Form1.Show()
Me.Visible = False

ovšem pak když se v textboxu klikne na ok tak mi to rovnou ukaže zase druhou formu, to já nechci. Potřeboval bych aby když nezadaj nic do textboxudaj ok aby se ukazal msgbox, kliknuli na ok a vratilo je to na Form1 kde je formulář. Prosím pomocte Jak má vypadat kod?

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.248.252.–
Reklama
Reklama
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
5. 8. 2012   #2
-
0
-

   

If podminka Then
    splneno
Else
    nesplneno
End If
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
NerSoul
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
5. 8. 2012   #3
-
0
-

#2 zlz
Děkuji :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.248.252.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

Podobná vlákna

Hledání TextBoxem — založil Wajgl

Like Button — založil Marek

Button — založil Tomasek

New Button autoscalemode — založil ACM

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý