Program na tvorenie C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Program na tvorenie C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comProgram na tvorenie C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
blafaq0
Duch
6. 8. 2012   #1
-
0
-

Ahojte potreboval by som nejaky jednoduchsi program na tvorbu v C++.Poradte :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.71.–
Reklama
Reklama
nergal+1
Návštěvník
6. 8. 2012   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.146.–
viem že neviem čo viem
Luckaa+2
Návštěvník
6. 8. 2012   #3
-
0
-

#1 blafaq
Ted nevím jak to myslíš. Já používám DevC++ je v CZ.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.13.–
Ucim se c++
Pouzivam Dev-C++
A bavi me to! :)
TheOndrap
~ Anonymní uživatel
305 příspěvků
6. 8. 2012   #4
-
0
-

#2 nergal
TY VOE TO JE SUPER :D dík moc, začnu to taky používat pro natvrdlá paka :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.250.–
TheOndrap
~ Anonymní uživatel
305 příspěvků
6. 8. 2012   #5
-
0
-

#3 Luckaa
DevC++ používám na jednodušší věci, na větší projekty používám NetBeans / Eclipse, záleží na vkusu

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.250.–
reciproke0
Návštěvník
6. 8. 2012   #6
-
0
-

#1 blafaq
Qt Creator je také fajn, do budoucna s využitím Qt jako Cross-platform. Jen při instalaci je dobré to oprostit od nepotřebných částí na Nokie...

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.208.4.–
Atheo+4
Stálý člen
6. 8. 2012   #7
-
0
-

#1 blafaq
ja doporucuju CodeBlocks :) jednak je to super kompilator,dodrzuje stabni kulturu a co navic ! je kompatibilni jak s mac,linux tak windows :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Atheo+4
Stálý člen
6. 8. 2012   #8
-
0
-

#4 TheOndrap
jak mimo tema? ty pouzivas nejakej devcpp pro blbecky a me das -1 kuli codeblocks? ^^ facepalm

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Luckaa+2
Návštěvník
6. 8. 2012   #9
-
0
-

#5 TheOndrap
Určitě záleží na jednotlivci :) ale hlavně nepochopila sem pořádně otázku. Ale jestli je to myšleno tak jako pouze tvořít projekty. Tak asi MSV. Ale chtěla sem jen poradit, Já taky začínám a jak bylo řečeno DevC++ je na menší projekty :) 

Rozhodně ráda se též přiučím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.29.229.–
Ucim se c++
Pouzivam Dev-C++
A bavi me to! :)
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
7. 8. 2012   #10
-
+1
-
Zajímavé

#8 Atheo
Celý systém hodnocení je dementní a určený pro stejně kvalitní uživatele, kterých je tady přespříliš. Kašli na to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
ingiraxo+15
Grafoman
7. 8. 2012   #11
-
+1
-
Zajímavé

Použijvej to ,co ti vyhovuje.. klidně i VIM... já doporučim VisualStudio, má kvalitní debuger a je ideální jak pro menší i velký projekty

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
guest
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
13. 8. 2012   #12
-
0
-

pokud si chces ulehcit hodne problemu a mas windows, tak jisto jiste microsoft visual studio...

bez debat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.117.–
yaqwsx+9
Posthunter
13. 8. 2012   #13
-
0
-

Já nevím, jestli jsem jediný na tomto fóru, kdo chápe dotaz tazatele trochu jinak - dle mě se neptal na vývojové prostředí, ale na nějaký nápad, jaký program má v rámci cvičení v C++ napsat. Vyveďte mě kdyžtak z omylu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.55.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
KIIV+42
God of flame
14. 8. 2012   #14
-
0
-

#13 yaqwsx
sme programatori... mel by se naucit vyjadrit myslenku explicitne... kazdopadne podle titulku pravdu nemas, podle textu je to diskutabilni... da se to vzit jak z jednoho tak z druheho uhlu a budes mit pravdu tak jak tak

EDIT: resp v titulku chce vytvorit vlastni C++ :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.65.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
yaqwsx+9
Posthunter
14. 8. 2012   #15
-
+1
-
Zajímavé

#14 KIIV
Ano, titulek je úplně mimo. Na jednu stranu by se programátor měl umět vyjadřovat explicitně, zase nadruhou musí umět poozumnět často nesmylům a zmatkům v požadavcích zákazníka ;) A tohle téma je takové pěkné cvičení.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.47.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 99 hostů

Podobná vlákna

Tvorenie "poradovníka" — založil yterbium

Program v C# — založil JirkaBartos86

Program — založil Jakub

Program — založil vygum

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý