Zápis do mysql – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zápis do mysql – C / C++ – Fórum – Programujte.comZápis do mysql – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

FanatiK0
Newbie
6. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdravím , napísal som si program a vytvoril spojenie s mysql . Len neviem nájsť jednu podstatnú vec . Ako niečo zapísať do tej databázy ? ...napadá ma že by sa nejaký text najprv zapísal do poľa a to pole následne do mysql . Alebo sa to dá aj nejako priamo ? Za prípadnú pomoc ďakujem ... 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.226.–
Atheo+4
Stálý člen
6. 8. 2012   #2
-
0
-

#1 FanatiK
Snad jsem pochopil jak to myslis bud si udelas prommenou typu napriklad : 

char slovo[32];
printf("Zadej co chces pridat do databaze");
scanf("%s" ,&slovo);

/* no a ted uz slovo = "to co si zadal" a o uz muzes nechat zapsat do databaze */

/* nebo si udelat pole */ 

char *databaze[100];
int x,i,j;
for(i = 0; i <100; i++)
{
	printf("zadej co chces pridat do databaze");
	scanf("%s", &databaze);
	databaze[i] = strdup(databaze);
}



a pak pri vypisovani do ty databaze by to vypadalo asi nejak takto  

for(j = 0; j < 100; j++)
{
	if(pole[i])
	printf("%s" , databaze);
	
	else
	printf("0");
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Atheo+4
Stálý člen
6. 8. 2012   #3
-
0
-

#1 FanatiK
omyl mam tam chybu v  

	printf("zadej co chces pridat do databaze");
	scanf("%s", &databaze);

spravne to ma byt takto  

	char prikaz[32];
	/* musis si udelat novou promennou protoze ta promenna se bude zapisovat az do pole databaze */
	printf("zadej co chces pridat do databaze");
	scanf("%s", &prikaz);
	databaze[i] = strdup(prikaz);
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 45 hostů

Podobná vlákna

MySQL Zapis — založil zelenac1

Zápis do databáze Mysql — založil Michal Voldán

Zapis dat do mysql — založil matouch

MySQL - zápis češtiny — založil za-va

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý