C+ - Operace s pamětí – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C+ - Operace s pamětí – C / C++ – Fórum – Programujte.comC+ - Operace s pamětí – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Matherz0
Newbie
7. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdravím,

mam několik otázek k paměti. Když si najdu nějakou adresu v aplikaci přes Cheat Engine a adresa vypadá že je pointer. Po restartování aplikace se opět hodnoty uloží na stejnou adresu takže to asi pointer je nebo ne?

Abych změnil/dostal hodnotu proméně je potřeba se infikovat do procesu?

Jaké funkce v C++ můžu použít abych dostal změnil/dostal adresy v určité aplikaci ?

Děkuji za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.160.–
Reklama
Reklama
Matherz0
Newbie
7. 8. 2012   #2
-
0
-

Omlouvám se za double post ale místo

Jaké funkce v C++ můžu použít abych dostal změnil/dostal adresy v určité aplikaci ?

Jsem chtěl napsat

Jaké funkce v C++ můžu použít abych změnil/dostal hodnotu z adresy v určité aplikaci ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.160.–
Matherz0
Newbie
7. 8. 2012   #3
-
0
-

Vyřešeno moje chyba měl jsem dříve googlit je to primitivní čekal jsem něco složitějšího.

Řešení:

Najít handle okna

Otevřít proces s právy čtením

A pak přes funkci ReadProcessMemory s parametrem adresy proměné obsah proměné vypsat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.160.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 50 hostů

Podobná vlákna

Binární operace — založil Holden

Pocetni operace v C — založil Vojta

Timeout operace — založil Gibon

Operace množin — založil kareln

Operace s ^ znakem — založil Pat

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý