Zacatky s qt – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zacatky s qt – C / C++ – Fórum – Programujte.comZacatky s qt – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
martin
~ Anonymní uživatel
1379 příspěvků
9. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdravim,zacinam s knihovnou qt a uz
si nevim rady jak na.. spravny postup.
jak se to ma spravne delat. Chci si
treba pridat vlastni slot aby se pri
stlaceni tlacitka zmenil text na nem.
Vytvorim si vlastni tridu ktera bude
dedit od qpushbutton,udelam
konstruktor a pridam slot.a pak to
funkci connect spojim. Ale kdyz se tak
divam na tutorialy na webu nemuzu
se zbavit dojmu ze je to sice
pouzitelne ale delam to blbe. Chtel
bych se tedy zeptat na to jak spravne
rozdelit soubory pri programovani qt
aplikaci. Pro co vsechno udelat
hlavickove soubory,jestli vytvaret
tlacitka a spojovat je primo ve funkci
main nebo v konstruktoru okna a
podobne veci. Tento zaklad bych
potreboval,nejak mi to brani pohnout
se dal.Moc dekuji za rady.

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.211.–
Reklama
Reklama
cibule0
Návštěvník
9. 8. 2012   #2
-
0
-

#1 martin
http://books.google.cz/books?id=tSCR_4LH2KsC&printsec=frontcover&dq=C%2B%2B+GUI+Programming+with+Qt+4&source=bl&ots=E60-lT08Cf&sig=PnVRx-WuvIS_kSSZEPxCT9Vywaw&hl=cs&ei=Z2KeTKuTMoLEswal0qnmDg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CB8Q6AEwAA#v=onepage&q&f=false

Skus tuhle knihu ted ji ctu a taky se ucim Qt, je tam vse pekne popsane sice anglicky ale aspon si aj procvicim angličtinu.Tak snad ti to pomuže

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.207.–
martin
~ Anonymní uživatel
1379 příspěvků
12. 8. 2012   #3
-
0
-

dekuju moc,proctu a uvidim :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.31.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 84 hostů

Podobná vlákna

Začátky — založil Asinkan

Začátky C — založil Libor

Začátky s C++ — založil JMS

Programovani - zacatky — založil fnenks

DirectX - začátky — založil yaqwsx

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý