"Detekcia textury" – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

"Detekcia textury" – C / C++ – Fórum – Programujte.com"Detekcia textury" – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Root
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
12. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdravím , snažím sa dať dokopy program ktorí , ak uvidí nejakú textúru na obrazovke ktorú má určenú , klikne na ňu myšou . Pre lepšie pochopenie : v programe , by som nastavil textúru napr. nejakej kocky , a po spustení programu , ak sa na obrazovke zobrazí nejaká kocka s tou textúrou ktorú som určil , program na ňu klikne myšou ... Ako by sa dalo niečo také dosiahnuť ? ...absolútne ani netuším ako to hľadať v googli ... 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.226.–
Reklama
Reklama
Atheo+4
Stálý člen
12. 8. 2012   #2
-
0
-

#1 Root
poradil bych ti ale vubec jsem to nepochopil jako aby kdyz na desktopu bude nejaka "kocka" tak to na ni automaticky najede myskou? neco jako autoclicker?

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Root
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
12. 8. 2012   #3
-
0
-

áno presne autoclicker , ale chcem aby klikal na to , čo určím ja ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.226.–
Atheo+4
Stálý člen
12. 8. 2012   #4
-
0
-

#3 Root
no autoclickeru se musi nastavit nejaka XY osa kterou zadas a ono ti to bude klikat na ten bod ale to ze se ti obevi kocka a ono to klikne presne nani :D tak to nevim :D jedine ze bys predem vedel tu drahu kocky:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Root
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
12. 8. 2012   #5
-
0
-

škoda , lebo set mouse , už mám , len potrebujem aby my myš klikla aj na to čo nastavím ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.226.–
Atheo+4
Stálý člen
12. 8. 2012   #6
-
0
-

#5 Root
a to delas proste v okne? nejakej program nebo chces aby ti ta mys klikala i po desktopu mimo okno?

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Root
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
12. 8. 2012   #7
-
0
-

nie , má to byť akoby "bot" pre hru ...sám sa bude hýbať po mape , a keď uvidí napr. nejakú kocku , tak na ňu klikne :) ...nebude to bežať v okne , ale na celej obrazovke ... 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.226.–
Atheo+4
Stálý člen
12. 8. 2012   #8
-
0
-

#7 Root
j a to je okno ^^ no udelej si autoclicker ale to aby ti to klikalo presne na ten objekt nevim.. jedine proklikavat nejakou osu XY kde se kocka objevuje a prokliknout tu osu treba 400x za sekundu nebo si vem udaje z toho objektu "kocky" po jakych osach pohybuje a podle toho pouzij ten click bota ;) nevim uz jak lip ti poradit psat autoclicker ti tu nebudu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Root
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
12. 8. 2012   #9
-
0
-

jasné to od teba samozrejme nežiadam , skúsim to spraviť nejako tak ako si povedal ...každopádne keby niekto o takom niečom vedel , budem rád ak my dáte vedieť ... 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.226.–
vitamin+8
Grafoman
12. 8. 2012   #10
-
0
-

Tymto sposobom sa botovia nerobia. Akonahle hra vykresli daco na obrazovku tak transformovat vystupny obraz spet na urcite 2D/3D objekty nie je vobec jednoduche.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.157.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Atheo+4
Stálý člen
12. 8. 2012   #11
-
0
-

#10 vitamin
ale urco to jde se podivej treba na fish bota na wowko ;) ono to nejak pujde jen zjistit jak :) ale stim uz neporadim protoze neivm jak na to:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
13. 8. 2012   #12
-
0
-

Pokud máš jenom obraz, tak si můžeš udělat kopii, ve které budeš tu tvojí texturu hledat. Ovšem to je poměrně těžká úloha zpracování obrazu, protože hrubá síla je obecně jediná, která se ti dá bez dalších informací poradit. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 79 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý