ASCII znaky – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASCII znaky – C / C++ – Fórum – Programujte.comASCII znaky – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Atheo+4
Stálý člen
19. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdravíčko chtěl bych se zeptat kde najdu nebo pod čím mám vůbec hledat čísla ASCII znaku? jako třeba co za číslo má mezerník? nebo F2? příklad : šipka nahorů má číslo "328" šipka dolů má číslo "336" doufám že mě chápete ... potřebuji to do mygetch pro switch ^^ a nevím ani pod čím to mám hledat na googlu... xD čísla ASCII znaku je zřejmě blbost. Předem díky za odpověď.

Atheo

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Reklama
Reklama
Řešení
Atheo+4
Stálý člen
19. 8. 2012   #2
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

#1 Atheo

Jsem to ale chytrý klučina.
http://www.algoritmy.net/article/89/ASCII-tabulka

kdyby měl někdo taky takový problém. :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
...
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
19. 8. 2012   #3
-
+1
-
Zajímavé

Upřímně netuším, jak sis odpověděl. Koukám do tvé ASCII tabulky, kterou si poslal a stále nikde nevidím klávesu F2, šipku dolů atd. Tudíž nerozumím tomu jak mohlo být vlákno označeno za vyřešené. Mám v mé aplikaci totiž stejný problém a prostě to řešení tebou popsané nevidím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.250.–
Atheo+4
Stálý člen
19. 8. 2012   #4
-
0
-

#3 ...
tak promiň F2 byl jen příklad já potřeboval hlavně QWERTZUIOP atd :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
remmidemmi0
Super člen
19. 8. 2012   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 82.142.115.–
...
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
19. 8. 2012   #6
-
0
-

tak tak :) Scan codes je totiž to,co vyleze z klávesnicového bufferu

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.250.–
Vítek
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
19. 8. 2012   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.138.–
Sammy
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
21. 8. 2012   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.129.139.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 88 hostů

Podobná vlákna

ASCII — založil klaveska

Tabulka ASCII — založil vavat

ASCII tabulka — založil michal

Problémi s ASCII — založil DeathHumanCZ

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý