Jde zjistit adresáta formuláře? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jde zjistit adresáta formuláře? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comJde zjistit adresáta formuláře? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zeho010
Newbie
20. 8. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den, může mi někdo poradit, jestli je možné na webu, kde na mne vyskočí místo emailu formulář na odeslání zprávy, i samotný email adresáta, nebo je to nemožné?

díky za radu

David

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.43.–
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
20. 8. 2012   #2
-
0
-

#1 zeho01
Jedině, pokud tam ten email někde napíše. Formuláře odesílají data na nějaký skript (např. php) a teprve ten ho odesílá na mail.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
zeho010
Newbie
20. 8. 2012   #3
-
0
-

#2 z_moravec
Díky,

a když ten formuláře je jen vyskakovací okno, jak zjistím jeho zdroj kód, resp. kde v tom kódu zjistím ten odkaz na skript php? Nebo ten je mi na nic?

moc díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.43.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
20. 8. 2012   #4
-
0
-

Adresa skriptu je ti k ničemu, pokud nemá server nějakou velkou bezpečnostní díru, tak se do něj nepodíváš. Jinak tu adresu zjistíš nejčastěji v atributu action tagu form.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
zeho010
Newbie
20. 8. 2012   #5
-
0
-

#4 z_moravec
když je tam


<script>
            $(document).ready(function() {
                $(".sendMessage").colorbox({
                    iframe: true,
                    href: '/inzerat/contact/id/205457',
                    width: "750px",
                    height: "550px",
                    onOpen: function() {
                        $("embed, object").hide();
                    },
                    onClosed: function() {
                        $("embed, object").show();
                    }
                });
                               
                $("#qrCodeShow").click(function() {
                    $("#qrCode").show();
                    $("#qrCodeHide").show();
                    $(this).hide();
                    return false;
                });
               
                $("#qrCodeHide").click(function() {
                    $("#qrCode").hide();
                    $("#qrCodeShow").show();
                    $(this).hide();
                    return false;
                });
            });
        </script>

tak se na kompletní adresu wwww.  /    .  .  /  /inzerat/contact/id/205457   nedostanu nijak?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.43.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
20. 8. 2012   #6
-
0
-

To je skript v jQuery, který otevírá okno s formulářem. Když se podíváš na zdroják toho formuláře, tak se dostaneš k adrese skriptu, ale ne k emailové adrese.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
zeho010
Newbie
20. 8. 2012   #7
-
0
-

a jak zjistim zdrojak formulare? klikl jsem na ten formular pravym a dal zdrojovy kod, to je to co jsem poslal nahoře

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.43.–
zeho010
Newbie
20. 8. 2012   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.43.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
20. 8. 2012   #9
-
0
-

#8 zeho01
Ne, a tady je k tomu pochopitelně dobrý důvod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
zeho010
Newbie
20. 8. 2012   #10
-
0
-

ten důvod chápu a nemusíme jej řešit, jen jsem se snažil zjistit, zda to jde či ne.

díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.43.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý