Padá flash shockwave plugin a mrzne CPU – Hardware – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Padá flash shockwave plugin a mrzne CPU – Hardware – Fórum – Programujte.comPadá flash shockwave plugin a mrzne CPU – Hardware – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
zeho010
Newbie
22. 8. 2012   #1
-
0
-

Prosím o radu,

mam notebook sony vaio s oper. pamětí 4GB.

Pokud např. na Youtube nechci čekat, než se mi načte video, a od jednoho interpreta si v záložkách otevřu např. 40 záložek tzn. 40 videí, jiz u 15 založky mi to hlásí, že flash plugin spadl, a CPU je vytížená a vše je zamrzlé.

Prosím dle uvedené sestavy o radu, co mám dokoupit nebo zakomponovat, abych mohl otevírat i např. 30 oken s videem a nic nezamrzalo a nepadalo?

díky
EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc.

--------------------------------------------------------------------------------

    
  Verze   EVEREST v2.20.405/cz 
  Domovská stránka   http://www.lavalys.com/ ;
  Typ zprávy   Krátká zpráva 
  Počítač   JHRV 
  Vytvořil   H A N Y 
  Operační systém   Windows 7 Home Premium Home Edition 6.1.7601 
  Datum   2012-08-22 
  Čas   08:24 


CPU

--------------------------------------------------------------------------------

     
  Vlastnosti CPU: 
   CPU typ   2x , 2666 MHz 
   Sada příkazů   x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3 
   Předpokládaný takt   2670 MHz 
   L1 Datová cache   32 KB 
   L2 Cache   256 KB (On-Die, ATC, Full-Speed) 
  
  Multi CPU: 
   CPU #0   Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 480 @ 2.67GHz, 2660 MHz 
   CPU #1   Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 480 @ 2.67GHz, 2660 MHz 
   CPU #2   Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 480 @ 2.67GHz, 2660 MHz 
   CPU #3   Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 480 @ 2.67GHz, 2660 MHz 
  
  Vytížení CPU: 
   1. CPU / 1. jádro / 1. HTT jednotka   49 % 
   1. CPU / 1. jádro / 2. HTT jednotka   100 % 
   1. CPU / 2. jádro / 1. HTT jednotka   100 % 
   1. CPU / 2. jádro / 2. HTT jednotka   100 % 


CPUID

--------------------------------------------------------------------------------

     
  Vlastnosti CPUID: 
   Výrobce CPUID   GenuineIntel 
   Jméno CPUID CPU   Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 480 @ 2.67GHz 
   Revize CPUID   00020655h 
   ID IA značky   00h (Neznámý) 
   ID platformy   00h (Neznámý) 
   IA CPU sér. číslo   Neznámý 
   HTT / CMP jednotky   2 / 0 
  
  Sada příkazů: 
   64 bitové rozšíření x86 (AMD64, EM64T)   Podporováno 
   Alternate Instruction Set   Nepodporováno 
   AMD 3DNow!   Nepodporováno 
   AMD 3DNow! Professional   Nepodporováno 
   AMD Enhanced 3DNow!   Nepodporováno 
   AMD Extended MMX   Nepodporováno 
   Cyrix Extended MMX   Nepodporováno 
   IA-64   Nepodporováno 
   IA MMX   Podporováno 
   IA SSE   Podporováno 
   IA SSE 2   Podporováno 
   IA SSE 3   Podporováno 
   CLFLUSH Instrukce   Podporováno 
   CMPXCHG8B Instrukce   Podporováno 
   CMPXCHG16B Instrukce   Podporováno 
   Conditional Move Instrukce   Podporováno 
   MONITOR / MWAIT Instrukce   Podporováno 
   RDTSCP Instrukce   Podporováno 
   SYSCALL / SYSRET Instrukce   Nepodporováno 
   SYSENTER / SYSEXIT Instrukce   Podporováno 
   VIA FEMMS Instrukce   Nepodporováno 
  
  Vlastnosti zabezpečení: 
   Advanced Cryptography Engine (ACE)   Nepodporováno 
   Datum provedení prevence (DEP, NX, EDB)   Podporováno 
   Hardware Random Number Generator (RNG)   Nepodporováno 
   Montgomery Multiplier & Hash Engine   Nepodporováno 
   Processor Serial Number (PSN)   Nepodporováno 
  
  Význačné rysy řízení spotřeby: 
   Automatic Clock Control   Podporováno 
   Enhanced Halt State (C1E)   Nepodporováno 
   Enhanced SpeedStep Technology (EIST, ESS)   Podporováno 
   Frequency ID Control   Nepodporováno 
   LongRun   Nepodporováno 
   LongRun Table Interface   Nepodporováno 
   PowerSaver 1.0   Nepodporováno 
   PowerSaver 2.0   Nepodporováno 
   PowerSaver 3.0   Nepodporováno 
   Processor Duty Cycle Control   Podporováno 
   Software Thermal Control   Nepodporováno 
   Temperature Sensing Diode   Nepodporováno 
   Thermal Monitor 1   Podporováno 
   Thermal Monitor 2   Podporováno 
   Thermal Monitoring   Nepodporováno 
   Thermal Trip   Nepodporováno 
   Voltage ID Control   Nepodporováno 
  
  Možnosti CPUID: 
   36-bit Page Size Extension   Podporováno 
   Address Region Registers (ARR)   Nepodporováno 
   CPL Qualified Debug Store   Podporováno 
   Debug Trace Store   Podporováno 
   Debugging Extension   Podporováno 
   Fast Save & Restore   Podporováno 
   Hyper-Threading Technology (HTT)   Podporováno, Aktivováno 
   L1 Context ID   Nepodporováno 
   Local APIC On Chip   Podporováno 
   Machine Check Architecture (MCA)   Podporováno 
   Machine Check Exception (MCE)   Podporováno 
   Memory Configuration Registers (MCR)   Nepodporováno 
   Memory Type Range Registers (MTRR)   Podporováno 
   Model Specific Registers (MSR)   Podporováno 
   Page Attribute Table (PAT)   Podporováno 
   Page Global Extension   Podporováno 
   Page Size Extension (PSE)   Podporováno 
   Pending Break Event   Podporováno 
   Physical Address Extension (PAE)   Podporováno 
   Secure Virtual Machine Extensions (Pacifica)   Nepodporováno 
   Self-Snoop   Podporováno 
   Time Stamp Counter (TSC)   Podporováno 
   Virtual Machine Extensions (Vanderpool)   Podporováno 
   Virtual Mode Extension   Podporováno 
  
  Paměť

--------------------------------------------------------------------------------

     
  Pracovní paměť: 
   Celkem   3950 MB 
   Obsazená   2338 MB 
   Volná   1611 MB 
   Využití   59 % 
  
  Swapovací prostor: 
   Celkem   7898 MB 
   Obsazená   2687 MB 
   Volná   5211 MB 
   Využití   34 % 
  
  Virtuelní paměť: 
   Celkem   11848 MB 
   Obsazená   5026 MB 
   Volná   6822 MB 
   Využití   42 % 
  
  Physical Address Extension (PAE): 
   Podporováno operačním systémem   Ano 
   Podporováno procesorem   Ano 
   Aktivní   Ano

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.43.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
22. 8. 2012   #2
-
0
-

1. kdyz si jedna instance veme dejme tomu 150MB tak ses zachvili na swapu ...

2. jakmile ses na swapu (a to ses u woknouzu ikdyz mas treba 30GB ram volny za minutu co neco minimalizujes na listu) tak se system chova rychlostne asi jako 486 - nedej boze ze jeste neco delas jinyho s diskem - to pak obnoveni firefoxu trva 5 minut

3. pokud to ale bere i vic muze uplne dojit pamet ...

Rady:

koupit poradnej pocitac, co nejvic ram, uplne vypnutej swap...

+ k cemu ti je sakra mit pustenych 30 videi .. stejne je nemuzes v zadnym pripade sledovat najednou.. natoz poslouchat

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
zeho010
Newbie
22. 8. 2012   #3
-
0
-

To nemůžu, ale mezitím se všechna videa načtou a pak je mohu sledovat a už se nesekají.

Co je vypnutej swap?

pomohlo by mi, pokud bych opreační pamět rozšířil ze 4 na 8GB?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.43.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
22. 8. 2012   #4
-
0
-

#3 zeho01
Swapování je způsob nahrazení chybějící paměti RAM zápisem dat na disk, což je pochopitelně pomalejší. Postup na vypnutí swapu najdeš na googlu. 8 GB ti asi moc výrazně nepomůže. Chce to fakt lepší masinu, vaio toto imho nezvládne s jakýmkoliv množstvím RAM.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
zeho010
Newbie
22. 8. 2012   #5
-
0
-

Moc díky :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.43.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

PhpRS - plugin — založil Karel Bouchal

Plugin do qip — založil J4cker

Plugin do chrome — založil Requiem

JQuery plugin — založil mik1

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý