Feedburner, omezení výpisu obsahu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Feedburner, omezení výpisu obsahu – PHP – Fórum – Programujte.comFeedburner, omezení výpisu obsahu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Bengo0
Stálý člen
22. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, s php nejsem moc kamarád, proto Vás žádám o menší radu jak do tohoto kódu přidat omezení na počet slov/znaků, které feedburner vyvolá. 

<?php 
  
  $feed_burner_url = 'http://feeds.feedburner.com/example';
 
$doc = new DOMDocument();
$doc->load($feed_burner_url); 
$feed = array(); 
 
foreach ($doc->getElementsByTagName('item') as $node) { 	
	
	$item = array (
			'title' => $node->getElementsByTagName('title')->item(0)->nodeValue,
			'link' => $node->getElementsByTagName('link')->item(0)->nodeValue,
			'description' => $node->getElementsByTagName('description')->item(0)->nodeValue,
			'pubDate' => $node->getElementsByTagName('pubDate')->item(0)->nodeValue
		);  
	array_push($feed, $item);	
}
$limit = 5;
echo '<div class="fb">';
for($x=0;$x<$limit;$x++) {
echo '<ul id="facebook">';

  	$title = str_replace(' & ', ' &amp; ', $feed[$x]['title']);
		$link = $feed[$x]['link'];
		$description = $feed[$x]['description'];
		$date = date('l F d, Y', strtotime($feed[$x]['pubDate']));
 
	echo '<li>';
	echo '<div class="fb-description"> '. $description . '</div>  <div class="fb-meta"> '. $date .'  <a href="'. $link .'">Link</a></div>';
	echo '</li> ';

 
echo '</ul> ';
}
echo '</div> ';
?> 
Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.56.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
22. 8. 2012   #2
-
+1
-
Zajímavé

#1 Bengo
Pokud myslíš omezení počtu znaků v description, tak to jde třeba takto:

$description = SubStr($feed[$x]['description'],0, 300);

Tím omezíš počet znaků na 300.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Bengo0
Stálý člen
22. 8. 2012   #3
-
0
-

Super, díky moc. Funguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.56.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý