Nefunguje mi sleep – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nefunguje mi sleep – PHP – Fórum – Programujte.comNefunguje mi sleep – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Lpoi
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
24. 8. 2012   #1
-
0
-

Když spustím (mám XAMPP) tenhle skript, tak mi stránka jakoby nabíhá 5 sekund a pak se to všechno zobrazí najednou což je špatně. První by se měla zobrazit věta "před voláním funkce" a po pěti sekundách teprv věta "po volání fce". Co je na tom špatně?

<?php
echo 'Před voláním funkce<br />';
sleep(5);
echo 'Po volání fce<br />';
?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
24. 8. 2012   #2
-
+1
-
Zajímavé

#1 Lpoi
Problém není ve funkci sleep(), když to spuštíš v konzole, tak to pojede OK. Prohlížeč čeká, až dostane kompletní data a pak začne vykreslovat. Ovlivnit to můžeš pomocí fuinkcí na řízení výstupu:

http://php.net/…tcontrol.php

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Lpoi
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
24. 8. 2012   #3
-
0
-

Jak to myslíš spustit v konzole?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
Lpoi
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
24. 8. 2012   #4
-
0
-

jak to má teda bejt?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
24. 8. 2012   #5
-
0
-

#3 Lpoi
Na win přes příkazový řádek, na linuxu přes okno terminálu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Lpoi
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
24. 8. 2012   #6
-
0
-

#5 z_moravec
Ne, ne, až budu mít web přece kvůli tomu nebudou zapínat terminál, to je blbost.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
24. 8. 2012   #7
-
0
-

#6 Lpoi
Až budeš mít web, tak budeš muset použít funkce na řízení výstupu, viz můj první příspěvek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Sleep - nezatěžuje? — založil tazatel

Thread.sleep() — založil JanH

Prace s vlakny sleep/interrupt — založil rybar73

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý