Odsazeni asp.net aplikace – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Odsazeni asp.net aplikace – .NET – Fórum – Programujte.comOdsazeni asp.net aplikace – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
silent0
Stálý člen
25. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdravim, mozna to bude blba otazka, ale narazil jsem na takovy mensi orisek, na ktery jsem nemohl najit reseni tak se optam, zda nekdo vi co to zpusobuje.

Tady je obrazek a chci se zeptat proc a jak se da odstranit to okrajove odsazeni od monitoru, bile misto na okrajich. a margin me to neda uplne na kraj.

Dekuji za odpovedi

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
Reklama
Reklama
Yimo0
Newbie
25. 8. 2012   #2
-
+1
-
Zajímavé

Ahoj,
nevím proč, ale nestačilo by v css nastavit:
body{
  margin:0;

  padding:0;
}

popř:

*{
  margin:0;
  padding:0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.204.–
certeon0
Newbie
25. 8. 2012   #3
-
+1
-
Zajímavé

#2 Yimo
Ahoj.

Ty okraje jsou způsobeny výchozím nastavením hodnot margin a padding prohlížečů.

Pro odstranění mezer z krajů je třeba tento CSS kód:

html, body

{

   margin:0;

   padding:0;

}

Nepoužívej tento "hvězdičkový reset", protože ti rozhodí vzhled formulářových prvků:

*{
   margin:0;
   padding:0;
}

Doporučuji použít kompletní CSS reset:

html, body, div, span, applet, object, iframe,
h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre,
a, abbr, acronym, address, big, cite, code,
del, dfn, em, img, ins, kbd, q, s, samp,
small, strike, strong, sub, sup, tt, var,
b, u, i, center,
dl, dt, dd, ol, ul, li,
fieldset, form, label, legend,
table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td,
article, aside, canvas, details, embed,
figure, figcaption, footer, header, hgroup,
menu, nav, output, ruby, section, summary,
time, mark, audio, video {
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
font-size: 100%;
font: inherit;
vertical-align: baseline;
}
/* HTML5 display-role reset for older browsers */
article, aside, details, figcaption, figure,
footer, header, hgroup, menu, nav, section {
display: block;
}
body {
line-height: 1;
}
ol, ul {
list-style: none;
}
blockquote, q {
quotes: none;
}
blockquote:before, blockquote:after,
q:before, q:after {
content: '';
content: none;
}
table {
border-collapse: collapse;
border-spacing: 0;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 109.71.213.–
silent0
Stálý člen
25. 8. 2012   #4
-
0
-

funguje, díky :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
certeon0
Newbie
25. 8. 2012   #5
-
0
-

#4 silent
Antizač :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.71.213.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 58 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý