Access 2010 Runtime – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Access 2010 Runtime – Visual Basic – Fórum – Programujte.comAccess 2010 Runtime – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Lubos
~ Anonymní uživatel
79 příspěvků
27. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdravím,

Aplikace je naprogramovaná v MS Access 2003, v ní vše funguje. Nyní je k dispozici pouze Access 2010 Runtime a zde bohužel nefungují filtry, řazení, nebo i třeba kopírování, vkládání, vyjmutí,....

Nevěděl by někdo jak kokrétně tento problém vyřešit ?? Vím, že si musím nejspíše někam vložit makro na zapnutí filtru,atd ale nevím kam přesně a které makro. Na internetu jsem nalezl spoustu článků, ale bohužel nic mi z toho nefungovalo. Většinou se vše jedná z MS Access 2007, ale já potřebuju z MS Access 2003.

Děkuji za každou radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.142.–
Reklama
Reklama
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Brigáda MS Access, Access VBA — založil hejhula

Runtime error 64736 — založil Kalgys

Otvorenie pdf cez Runtime — založil vlado0991

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý