Zapísanie do poľa – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zapísanie do poľa – C / C++ – Fórum – Programujte.comZapísanie do poľa – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Root
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
27. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdravím , robím si "registráciu" v C++ a narazil som na jeden problém .

Pripojil som program k MySQL databáze , vytiahol som heslo z tabulky , ale potrebujem to heslo zapísať do nejakého char-u pre ďalšie použitie . Skúšal som to takto :

char riadok[32] //Tu je to pole do ktorého sa má zapísať to heslo
state = mysql_query(&databaza, "SELECT heslo FROM registracia_heslo");
result = mysql_store_result(&databaza);
printf("Pocet hesiel v tabulke : %d\n", mysql_num_rows(result));
while( ( row = mysql_fetch_row(result)) != NULL )  
    {
        heslo3++;
        cout << "Heslo #" << heslo3 << ":" << medzera << (row[0] ? row[0] : "NULL") << "\n";
        (row[0] ? row[0] : "NULL") == riadok; //Takto som to skúšal
    }
cout << "Heslo:" << medzera << riadok << "\n";

Ale vypíše my iba nejaké čudné znaky , nič viac ...neviete ako na to ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.226.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
27. 8. 2012   #2
-
0
-

(row[0] ? row[0] : "NULL") == riadok;

jak chces zkopirovat row[0] do riadok tim, ze to s nim zkusis porovnat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.44.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Root
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
27. 8. 2012   #3
-
0
-

no nejak som si to pomylil zo znakom na priradenie :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.226.–
KIIV+42
God of flame
27. 8. 2012   #4
-
0
-

i tak je to jeste nesmysl..  v c++ prirazuje se vzdy z prava doleva

+ budes se snazit priradit pole do jinyho pole... to taky prekladac nepochopi.. budes mu muset bud rici, ze to chces zkopirovat jako retezec nebo pouzijes string tridu, ktera to prirazeni ma naimplementovane a umi si to zkopirovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.44.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Root
~ Anonymní uživatel
21 příspěvků
27. 8. 2012   #5
-
0
-

Ďakujem funguje :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.226.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 64 hostů

Podobná vlákna

Vypisanie pola js — založil gizmo16

Vypis pola — založil Michal

Velkost pola — založil Martin

Export 1 pola z DB — založil Smoula

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý