Vyhladanie pdf suborov s urcitym nazvom+skopirovanie – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vyhladanie pdf suborov s urcitym nazvom+skopirovanie – .NET – Fórum – Programujte.comVyhladanie pdf suborov s urcitym nazvom+skopirovanie – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
duro10
Newbie
30. 8. 2012   #1
-
0
-

Caute

upratujeme trosku v praci server,no a nejak by ma to rucne asi zabilo,kedze som kedysi trosku s .netom skusal,napadlo ma nieco si na to napisat a "zautomatizovat"

problem je takyto:

mam dva priecinky,kazdy z nich ma x podpriecinkov,tieto podpriecinky,mozu mat tiez este podpriecinky

no v v nich sa nachadzaju pdf subory z ktorych by som potreboval zkopirovat napriklad len pdfka s nazvom xyz(urcitu cast nazvu maju vzdy rovnaku,pdfka ktore nechcem kopirovat maju nazov kompletne iny)

No kedze som sa .netu venoval skor len v spojeni s sql,nemam ani len potuchy odkial zacat,vedel by mi niekto pomoct prosim?

Ako na prehladanie vsetkych priecinkov/podpriecinkov a najdenie ci sa tam nachadza pdf s danou castou nazvu

Nahlásit jako SPAM
IP: 192.194.76.–
Reklama
Reklama
Johnnny0
Návštěvník
30. 8. 2012   #2
-
+1
-
Zajímavé

Normalne by to mozno slo riesit rekurzivne, pripadne nejakou vstavanou metodou, ktora kontroluje "subdirectories", ale ide to dokonca este jednoduchsie:

string[] filePaths = Directory.GetFiles(@"c:\MyDir\", "*.bmp",
                                         SearchOption.AllDirectories);

Toto by malo prehladat cely adresar aj s podadresarmi.

Co sa nazvu suboru tyka, tam to len nejak rozparsujes, napriklad substringom, alebo niecim podobnym. 

Resp, pokial je ten nazov nieco ako vzdyrovnakacast_meniacasacast.pdf, mozes to pomocou String.Split() rozparsovat do pola a tu konstantnu cast porovnavat s nejakym retazcom. Chce to len pohrat sa so stringom a urcite najdes nejake elegantne riesenie :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.89.227.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 65 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý