XNA - dynamické načítání modelů – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

XNA - dynamické načítání modelů – .NET – Fórum – Programujte.comXNA - dynamické načítání modelů – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
dc1950
Newbie
31. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, potřebuju pomoct s dynamickým načítáním modelů do contentu během toho, co hra běží.
U Texture2D je to jednoduché, tam je metoda FromFile nebo něco takového, ale na modely jsem nic nenašel. Předem díky za pomoc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Reklama
Reklama
Yimo0
Newbie
31. 8. 2012   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.204.–
dc1950
Newbie
31. 8. 2012   #3
-
0
-

Já jsem to asi špatně napsal, já potřebuju do contentu nahrávat věci za běhu hry tak např, že uživatel ve hře zadá cestu k modelu a ten se přidá do contentu projektu aby se pak dal vykreslovat.
To co jsi našel ty bylo, že už je měl v contentu, jen je načítal. Ale i tak díky za snahu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
8. 9. 2012   #4
-
0
-

#3 dc195
Ahoj,

co jsem tak četl a i slyšel na jedné přednášce (jak to dělají v jednom českém studiu), tak načítat něco během průběhu hry není moc vhodné, jelikož to zabijí dost performance. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.195.175.–
dc1950
Newbie
8. 9. 2012   #5
-
0
-

Jo, to jsem někde už taky slyšel, ale problém je, že já v projektu něco takového potřebuju :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
8. 9. 2012   #6
-
0
-

Ozvy se kdyžtak prosím na jkovar@hotmail.cz. Docela by mě zajímalo o co jde, že není jiné řešení. :-) Teda pokud to není tajné. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.195.175.–
dc1950
Newbie
8. 9. 2012   #7
-
0
-

Máš to tam ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 29 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý