Unzip – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Unzip – Java – Fórum – Programujte.comUnzip – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
exim
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
31. 8. 2012   #1
-
0
-

Zdravím,

potřebuju rozbalit archív (zip)

package cplauncher.zip;
 
import java.io.File;
import java.io.FileInputStream;
import java.io.FileOutputStream;
import java.io.IOException;
import java.util.List;
import java.util.zip.ZipEntry;
import java.util.zip.ZipInputStream;
 
public class unzip
{
    List<String> fileList;
 
    public static void unzip(String in, String out)
    {
    	unzip unZip = new unzip();
    	unZip.unZipIt(in,out);
    }
 

    public void unZipIt(String zipFile, String out){
 
     byte[] buffer = new byte[1024];
 
     try{
 
    	//create output directory is not exists
    	File folder = new File(out);
    	if(!folder.exists()){
    		folder.mkdir();
    	}
            try (ZipInputStream zis = new ZipInputStream(new FileInputStream(zipFile))) {
                ZipEntry ze = zis.getNextEntry();
     
                while(ze!=null){
     
                   String fileName = ze.getName();
               File newFile = new File(out + File.separator + fileName);
     
               System.out.println("file unzip : "+ newFile.getAbsoluteFile());
     
                new File(newFile.getParent()).mkdirs();
                    try (FileOutputStream fos = new FileOutputStream(newFile)) {
                        int len;
                        while ((len = zis.read(buffer)) > 0) {
                                   fos.write(buffer, 0, len);
                        }
                    }   
                ze = zis.getNextEntry();
                }
     
            zis.closeEntry();
            }
 
    	System.out.println("Done");
 
    }catch(IOException ex){
    }
   }    
}

ale ve chvíli kdy zavolam unZipIt("ss.zip", "C:/data/");

tak se mi do složky data rozbalí jen jeden adresář ze zipu a jeden soubor kterej má velikost 0b...

Nevíte kde je chybka? žádnej error to nehlásá

Nahlásit jako SPAM
IP: 149.255.82.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
3. 9. 2012   #2
-
0
-

A neskončí to na výjimce? Jinak můžeš zkusit, protože tam vidím, že FileSeparator se tam vkládá, zavolat to takto:

unZipIt("ss.zip", "C:/data");
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

Podobná vlákna

UnZip / Unrar — založil john

Unzipper — založil Matej Zabsky

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý