Problém s připojením Int do řetězce – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s připojením Int do řetězce – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém s připojením Int do řetězce – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jurda_I0
Newbie
1. 9. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den, při vytváření programu, který vytvoří 6 složek (název + hodnota int (např. složka1,složka2,složka3,složka4,složka5,složka6)),se vyskytl problém při připojování int do řetězce. Místo toho, aby na konec názvu složky vypsal číselnou hodnotu, tak znásobí počet znaků zvoleného jména (viz. obrázek).Opravdu si nevím rady, budu rád za každou odpověď...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.173.–
Reklama
Reklama
metthal
~ Anonymní uživatel
27 příspěvků
1. 9. 2012   #2
-
0
-

Vidim ti tam 2 chyby.

1. Pri stalom volani strcat(patch, name) upravuje ten isty buffer patch. Preto ti to znasobuje nazov v nazve priecinku.

2. Myslim si ze sa pomylil a pri strcat(patch, f) si napisal strchr(patch, f) co vsak robi uplne nieco ine. Navyse znaky 0-9 nemaju ordinalnu hodnotu 0-9.

Na vyriesenie tohto problemu budes potrebovat vytvorit novy buffer "patch" pri kazdej iteracii cyklu a pripocitat nejaku hodnotu ku premennej "f" aby vyhovovala funckii strcat() a aby to robilo to co si zelas.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.144.18.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
1. 9. 2012   #3
-
0
-

   

char base[] = "c:\\users\\david\\desktop\\";
char name[20], command[1024];

sprintf(command, "md %s%s%d", base, name, i);
system(command);
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
yaqwsx+9
Posthunter
1. 9. 2012   #4
-
0
-

A když už je to C++, což takhle použít třídu stringstream? (popř. s overloded operátorem + pro string)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.41.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Jurda_I0
Newbie
2. 9. 2012   #5
-
0
-

Mockrát děkuji za všechny návrhy , už mi to funguje.  

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.173.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 88 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý