Servisni stranka webu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Servisni stranka webu – PHP – Fórum – Programujte.comServisni stranka webu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
tribalcz0
Super člen
3. 9. 2012   #1
-
0
-

ahoj narazil sem na velice trivialni problem k memu webu sem vytvril servisni stranku ktr se uzivately zobrazi dochazi-li k nejakemu rozsahlejsimu zmenu webu treba vzhled atd. resim to pomoci php a mysql pricemz v mysql je ulozena hodnota ano/ne pricemz ano znamena editaci webu a zobrazeni teto stranky a hodnota ne znamena normani web ale narazil sem na problem pri overovani teto hodnoty pokud chci tuto hodnotu ulozit do promene tak se bud nic nestane nebo mi to akorat vypise ze id teto hodnoty je 1 neco podobneho delam prakticky poprve tak tapu vzdy kdyz sem resil neco podobneho tak sem to resil a uzivatelske urovni pomoci session tj. uzivatel musel byt prihlasen vim ze se to temer vubec od sebe nelysi zde prikladam zapis kodu

include "auth/connect.php";
        
            $dotaz = mysql_query("select * from servis where zobrazeni = '$zobrazeni'");
	    $ano = "ano";           

		if($ano!= "$dotaz"){
    echo'Zde se nachází obsah poku je vse ok';
  } else {
    echo'Zde se nachazi servisni stranka';
  }
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.20.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
3. 9. 2012   #2
-
0
-

#1 tribalcz
mysql_query ti nevrátí výsledek dotazu... hledej funkce mysql_fetch_*, mysql_result...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
tribalcz0
Super člen
3. 9. 2012   #3
-
0
-

no asi porad delam neco blbe je to porad stejne

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.20.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
3. 9. 2012   #4
-
0
-

#3 tribalcz
tak sem dej novej kod.. je to jako vestit z kristalovy koule co mas blbe... + jednotlive akce nad mysql se daji testovat jestli byly uspesne nebo ne... nejspis ani netestujes jestli ses uspesne aspon pripojil... to samy mysql_query, ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
tribalcz0
Super člen
3. 9. 2012   #5
-
0
-

 Tak sem to vyřešil tímto zpusobem hodnotu z databaze mi to da takze by to mělo fungovat tak jak chci a potrebuji

<?php
            include "auth/connect.php";
            
            if(!$data=mysql_query("select * from overeni")) 
    {echo "<h2>Nepodařilo se připojit k datbazi.</h2>\n"; break;}
  while($zaznam=mysql_fetch_array($data)){
    echo "<p>".$zaznam["zobrazeni"]."</p>";
  }
        
        ?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.20.–
Yohaku0
Návštěvník
3. 9. 2012   #6
-
0
-

Tenhle kód mě trochu zarazil. Vážně si nejsem jistý... Ale má tam být to break; ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.18.–
V těch nejtěžších chvílích se otoč za sluncem a všechny stíny padnou za tebe. - John Lenon
tribalcz0
Super člen
3. 9. 2012   #7
-
0
-

nemelo taky me to potom zarazilo ale po finalni uprave a odzkouseni tento kod funguje

<?php
            include "auth/connect.php";
            
            $data=mysql_query("select * from overeni");
            $zaznam=mysql_fetch_array($data);
            $kontrola_zaznamu = $zaznam["zobrazeni"];
            $ano = "ano";
            
            if($ano!= $kontrola_zaznamu){
            echo'Zde se nachází obsah poku je vse ok';
        } else {
             include "./servis.php";
            }
        ?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.20.–
Yohaku0
Návštěvník
3. 9. 2012   #8
-
0
-

 A co takhle?

<?php
require "auth/connect.php";
            
$data=mysql_query("select * from overeni");
$zaznam=mysql_fetch_array($data);
if($zaznam["zobrazeni"] != "ano"){
	echo 'Zde se nachází obsah poku je vse ok';
} else {
	include "./servis.php";
}
?>

Já jen, že by jsi si ušetřil spoustu psaní, a je to i přehlednější (alespoň podle mě).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.18.–
V těch nejtěžších chvílích se otoč za sluncem a všechny stíny padnou za tebe. - John Lenon
tribalcz0
Super člen
3. 9. 2012   #9
-
0
-

taky pravda ale to uz je jedno :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.20.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

Stránka v SK — založil zelenac1

Stranka v samsungu — založil Zelenac14

Roztiahnutelna stranka — založil zahorak

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý