Nevypisuje posledni prispevek u questbooku – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nevypisuje posledni prispevek u questbooku – PHP – Fórum – Programujte.comNevypisuje posledni prispevek u questbooku – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
tribalcz0
Super člen
8. 9. 2012   #1
-
0
-

aho mam mensi problem mam quest book a vypisuji timto kodem 

<?php
    include "../auth/connect.php";
    
    $data=mysql_query("select * from questbook ORDER BY id DESC LIMIT 10 ");
    $zaznam=mysql_fetch_array($data);
    $nick = $zaznam["nick"];
    $text = $zaznam["text"];
    while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($data)):
        echo'<div id="posted_name">'.$zaznam["nick"].'</div>';
        echo'<div id="posted_text">'.$zaznam["text"].'</div>'; 
    endwhile;
          

?>

a muj problem vezi v tom ze nikdy neukaze posledni prispevek:-(((

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.20.–
Řešení
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
8. 9. 2012   #2
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Takto je to správně:

<?php
    include "../auth/connect.php";
    
    $data=mysql_query("select * from questbook ORDER BY id DESC LIMIT 10 ");

    while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($data)):
        echo'<div id="posted_name">'.$zaznam["nick"].'</div>';
        echo'<div id="posted_text">'.$zaznam["text"].'</div>'; 
    endwhile;
          

?>
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
8. 9. 2012   #3
-
0
-

tak kdyz ho ani nevypisujes..

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
tribalcz0
Super člen
8. 9. 2012   #4
-
0
-

diky uz to jede ale asi sem slepej jak poleno kedeze byla chybajenm v tom ze sem tam mel  ty data ulozena v promenych ktera byla nevyuzita??

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.20.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
8. 9. 2012   #5
-
0
-

#4 tribalcz
Přesně tak, v první iteraci jsi načetl data z databáze, ale nepoužil jsi je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.170.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
tribalcz
~ Anonymní uživatel
268 příspěvků
8. 9. 2012   #6
-
0
-

aha no diky za pomocí c

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.102.20.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý