Problem s kontejnerem – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s kontejnerem – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblem s kontejnerem – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Ruzovka
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
13. 9. 2012   #1
-
0
-

Dobré odpoledne,

vytvořila jsem si třídu List<T>, která obsahuje dynamicky alokované pole.
Pokud udělam např. List<string>, funguje všechno OK.
Ale když udělam List<Nejaka_Trida_Ktera_Obsahuje_Tridu_List>, během kompilace
nedojde k chybě, ale když spustim program, dojde k nějaké chybě.
Nevíte někdo, co se děje? Není ve třídě list špatný kopírovací konstruktor, nebo
operator=? Prosím, pomozte, řešení jsem hledala asi půl hodiny a bez úspěchu.
Předem děkuji za vaše odpovědi.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.98.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
13. 9. 2012   #2
-
0
-

nejaka chyba znamena ze je tam asi neco spatne...  mozna by to chtelo nejakou ukazku kodu, nebo chyby pokud to nepada zrovna na zasah mimo pamet

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 85 hostů

Podobná vlákna

Problem... — založil

Problém — založil Jano

Problém s TP — založil kodooo

Problém s i++ — založil Chazz

Problém s VC++ — založil beb

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý