Mám 38 let, posledních 10 let pracuji v IT na pozicích správce sítě a SW podpora. Programování mám jako koníčka, okrajově ho využiji i v práci. Rád bych získal referenci jako programátor. Zapojím se proto do zajímavého komerčního projektu jako programátor c#. V této oblasti mám zkušenosti na úrovni středně pokročilý. Malé práce do 100 hodin provedu zdarma, práce nad tento limit za peníze (dohodou). Jde mi pouze o smysluplné komerční projekty, o programování her nemám zájem. Děkuji za nabídky a těším se na spolupráci. nonameov /z/ seznam /t/ cz.
Fórum › Inzerce
Hledám brigádu v oblasti programování c#
Mail jsem obdržel, ale odpovědět nelze. Prosím tedy o jinou mailovou adresu.
WE ARE SORRY, THIS MAIL BOX IS NO MORE SERVICED.
PLEASE USE MAIL FORM ON ....
#3 attliaa nepřihlášen
jj, protože Seznam.cz vylepšil majl boxy o nové funkce a nový vzhled čehož výsledkem je všeobecné zhoršení (Parkinsonův zákon, který říká že s časem se vše zhoršuje se obejít nedá) a tak jsem majlboxy na seznamu zrušil a poslal ti novou majlovou adresu na můj server. Majbox na seznamu.cz, který jsem zrušil ve skutečnosti Senam.cz nezrušil (!) (prý si to tak veřejnost přeje), takže dál přijímá majly a tváří se, že existuje. Tak jsem do něj zařadil automatický odpovídač, že majl box je mimo provoz.
Vůbec, ty majlboxy na Seznamu mi připomínají černé duše politických stran anebo černé zákazníky u českých mobilních operátorů. Tuhle mi jeden pracovník Vodafone sdělil firemní tajemství. Tak já ho odtajním: Vodafonu k registraci nového klienta stačí znát číslo občanskýho průkazu a rodné číslo. Jakmile to mají, zařídí nového klienta, který ani nemusí vědět, že je klientem Vodafone. To se dozví časem. Začnou mu chodit vyúčtování a upomínky ....n
Attilo, na to nepotřebuješ počítač s woknama, na to kdysi stačila chytrá hlava a vzorečky z hodin matematiky, popřípadě jednoduchá kakulajda. Ale chápu, že dneska je jiná doba, dnešní absolventi odborných elektroškol pro vyřešení úkolu kolik závitů navinout na cívku pro síťový trafo potřebují počítač s vícejádrovým Pentiem a s woknama a grafickým programem. Když pak trafo dává o 20 Voltů víc nebo míň, může za to počítač
C# win app: Ahoj, hledám někoho, kdo by mi pomohl vytvořit na win aplikaci pro laboratoř, jde o načtení výsledku z měřáku (excel), vyhodnocení, vytvoření protokolu a zapsání do databáze. k tomu tedy prohlížení databáze. já jsem začátečník v c#
#11 AttilaA
Ahoj Attilo, vidím že fórum je už pár let neaktivní, ale přesto jsem to chtěl zkusit. Do našeho menšího teamu z okolí Zlína hledáme programátora co umí C# a ideálně buď ví, nebo má chuť se také trochu přiučit API software-pro Autodesk Inventor (CAD software pro strojní prumysl). Zabýváme se tvorbou webového konfigurátoru výrobku, který už 5 let pomáhá jedné firmě s urychlením zákaznických poptávek a také s přímým zadáním práce do výroby. Protože klient postupně navyšuje funkcionality a velikost aplikace, hledáme kolegu k našemu senior programátorovi, který je na to teď sám.
Pokud se k tobě dostane tato zpráva, mužeš mi napsat sem, nebo na 3d.kubicek(at)gmail.com
Díky, Dominik.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Hledám brigádu (praxi) v oblasti programování zadarmo — založil lukas42
Hledám práci, brigádu v programování ve Visual Basic — založil ata2
Hledám brigádu v programování ve Visual Basic, VBA Excel — založil ata2
Hledám brigádu-www stránky — založil Malirka