Upload suboru v jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Upload suboru v jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comUpload suboru v jquery – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tomas
~ Anonymní uživatel
510 příspěvků
16. 9. 2012   #1
-
0
-

Dobry den.

Subory uploadujem pomocou:

<input name="userfile[]" type="file" multiple="multiple" />

dalo by sa to riesit tak, ze by ten tag nebol v form ale by som to odoslal pomocou jquery? Ide mi o to aby pri uploade nedoslo ku presmerovaniu na stranku upload.php. Myslim to takto:

$.ajax({
       type: "POST",
       url: "upload.php",
       data: { files: ......}

Co treba vlozit do "data"? Da sa to vobec?

Dakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.130.–
Reklama
Reklama
CZechBoY+4
Věrný člen
16. 9. 2012   #2
-
0
-

#1 tomas
zkus data:$(':file')

jestli tam teda nemáš jiný input type=file

a nebo data:$("[name='userfile[]']")

a nebo bys musel přidat třídu a selectnout přes $(".trida")

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
tomas
~ Anonymní uživatel
510 příspěvků
16. 9. 2012   #3
-
0
-

Takto to bohuzial nefunguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.130.–
CZechBoY+4
Věrný člen
19. 9. 2012   #4
-
0
-

#3 tomas
jaký je problém?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
tomas
~ Anonymní uživatel
510 příspěvků
20. 9. 2012   #5
-
0
-

Jednoducho to nic neodosle. Na nete som nasiel vacsinou veci robene cez HTML5, asi to nieje mozne cez jqeury len tak uploadovat bez vyuzitia HTML5 prvkov.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.181.130.–
CZechBoY+4
Věrný člen
20. 9. 2012   #6
-
0
-

#5 tomas
na co HTML5 prvky?

akorát to chce pořádnej selector

mrkni se co to selectuje za elementy a pak to zkus upravit

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.108.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 162 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý