Digitální zpracování telepatických signálů – Digitální zpracování signálů – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Digitální zpracování telepatických signálů – Digitální zpracování signálů – Fórum – Programujte.comDigitální zpracování telepatických signálů – Digitální zpracování signálů – Fórum – Programujte.com

remmidemmi0
Věrný člen
16. 9. 2012   #1
-
0
-

Otázka je čím je nejlepší zpracovávat telepatický signál, je lepší signálový procesor, anebo klasický procesor?

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.20.–
sorg0
Newbie
28. 1. 2015   #2
-
0
-

Jestli máš něco co ten telepatický signál zachytí tak sem s tím   .

Hodíme to do A/D převodníku a pak už s tím v počítači půjde něco udělat.

p.s.: Na tohle se nedalo nereagovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.227.–
"Dybystě cely svět přešli, jak stě něviděli Ostravu, tuž stě něviděli nic." (J. Filgas, Zapomenutá Ostrava)
q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
28. 1. 2015   #3
-
0
-

#2 sorg
2.5 roku ses držel, až ses neudržel? Já to mám naopak, nejdřív mi na chvíli rupne a pak je mi všechno jedno.   

Jinak teda se tím seriózně zabývá dost lidí a někdy jsou to fakt zajímavé věci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
peter
~ Anonymní uživatel
4014 příspěvků
29. 1. 2015   #4
-
0
-

Pokud vim, tak se zajimaji spis o mozkove vlny (ekg?). Nebo se zajimaji o elektricke, tepelne a jine zareni lidskeho tela. Nebo, ze nekdo citi, kdyz se na nej jiny diva (coz mi prijde taky normalni, ze oci neco vyzaruji). Pak se zabyvaji zapisem informaci do mozku pres svetlo vnimane okem, uceni. A spoustu jinych veci.

Ja bych pouzil google a zeptal se primo tech, co se tim zabyvaji. Urcite doporuci nejake hlinikove folie a dobre zesilovace.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:f53a:f4...–
RomanZ
~ Anonymní uživatel
272 příspěvků
29. 1. 2015   #5
-
0
-

Tak jestli je mozne vysilat a prijimat telepaticky, tak je nejvyssi cas zahodit mobily. A ten internet uz taky nebudeme potrebovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 79.127.137.–
sorg0
Newbie
30. 1. 2015   #6
-
0
-

#4 peter
Jo hliníkové folie fungují, viděl jsem jak ji použil Fry ve Futuramě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.227.–
"Dybystě cely svět přešli, jak stě něviděli Ostravu, tuž stě něviděli nic." (J. Filgas, Zapomenutá Ostrava)
Kit+15
Guru
30. 1. 2015   #7
-
0
-

Když ten telepatický signál nějakým vhodným senzorem zachytíme a převedeme na elektrický, zpracování např. signálovým procesorem už nebude problém. Jen ty senzory...

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
remmidemmi0
Věrný člen
7. 2. 2015   #8
-
0
-

#5 RomanZ
Romane, nejvyšší čas. Jakpak se bude asi řešit odposlech telepatických signálů? :) Velký bratr ostrouhá ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.81.210.–
remmidemmi0
Věrný člen
16. 3. 2015   #9
-
0
-

Romane, jo ty seznory, ano to je problém. Ty senzory pracují v pásmu 95 GHz a sigály jsou celkem slabé.  Ale věřím, že časem se ty senzory podaří vylepšit. Před 50 roky se také snilo o mobilcích a zvládlo se to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.81.210.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý