Třída object v c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Třída object v c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comTřída object v c++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Porcepoque0
Newbie
17. 9. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat, dá se v c++ naprogramovat něco jako třída Object, jako je v C#,
nebo něco takového?

Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.98.–
Reklama
Reklama
vitamin+8
Grafoman
17. 9. 2012   #2
-
0
-

Prečo by si vôbec chcel takú triedu v c++? 

Každá trieda by ti zaberala viacej miesta kvôli vptr z objektu a boli zbytočné problémy pri viacnásobnej dedičnosti...

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.157.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Porcepoque0
Newbie
17. 9. 2012   #3
-
0
-

Když tu třídu nepotřebuju v c++, tak proč jí potřebuju v C#?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.98.–
vitamin+8
Grafoman
17. 9. 2012   #4
-
0
-

Zrejme hlavne kvôli GC.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.157.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
ingiraxo+15
Grafoman
17. 9. 2012   #5
-
0
-

v .NET je trida object hlavne z toho důvodu, ze je to stavebni prvek vseho, co najdes v :NET, můzes do ni dat uplne cokoli a GC to spravuje

v c++ to nepotrebujes, vystacis si s generickym typem, ten narozdil od C# nema takovy omezeni

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
vitamin+8
Grafoman
17. 9. 2012   #6
-
0
-

Keď už sme tu zabrdli do c#, ako sú implementované interface-i v c#? Podobne ako v c++ viacnásobná dedičnosť, čiže každý interface má vlastný pointer do vtable alebo inak?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.157.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
ingiraxo+15
Grafoman
17. 9. 2012   #7
-
0
-

#6 vitamin
no, to nevim jak přesně se interface chová v paměti u C#, ale .NET je podstatě postavenej na winapi, takže je tu velka pravděpodobnost, že se to chová stejně jako v c++

akorát je otázka, jak přesně se chová GC, jestli to neřeší trochu jinak, říká se, že C#5.0 má vylepšenej GC, ale nikde se moc nedočteš jak/čím přesně, ale to je trochu OT

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 66 hostů

Podobná vlákna

Object Inspector — založil infomf

Problem in Object — založil neimenuje

Object slides — založil AccOuNTi

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý