Uloženie dát do Bitmapy – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Uloženie dát do Bitmapy – .NET – Fórum – Programujte.comUloženie dát do Bitmapy – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
21. 9. 2012   #1
-
0
-

Snažím sa Bitmap premennej predať odkaz na súbor takýmto spôsobom:

Bitmap bitmapa = new Bitmap("C:\obrázok.jpg");

Bohužiaľ na tomto riadku mi kompilátor zasekne a niečo sa mu nepáči s predávanou hodnotou premennej.

Skúšal som spraviť aj premennú Image s odkazom na súbor ktorý sa nachádza v zložke priamo v kompilátore a tú premennú predať ako hodnotu premennej bitmapa, ale výsledok bol rovnaký.

Prosím poradte, aj som googlil, ale nikde som nenašiel dôvod prečo mi to nejde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.139.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
21. 9. 2012   #2
-
0
-

#1 Peter
Ahoj,

napiš co se kompilátoru teda nelíbí, protože ten kód je OK.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.246.197.–
Peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
21. 9. 2012   #3
-
0
-

   

Na obrázku sú vidieť aj ostatné triedy, ale všetko je ponechané v základnom automaticky vygenerovanom kóde. Len riadok s tou bitmapou som pridal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.139.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
21. 9. 2012   #4
-
0
-

#3 Peter
Promiň, že jsem si nevšiml té chyby hned, stydím se:D Ten kód není v pořádku, nemáš vyescapované zpětné lomítko. Zkus

Bitmap bitmapa = new Bitmap("C:\\obrázok.jpg");
Nahlásit jako SPAM
IP: 109.246.197.–
Peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
21. 9. 2012   #5
-
0
-

#4 Chrasty
Taká drobnosť a koľko času ma stála. Ďakujem ti pekne, bez teba by som zrejme ešte dlho hľadal chybu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.139.–
Evzen+2
Návštěvník
21. 9. 2012   #6
-
+1
-
Zajímavé

   

Bitmap bitmapa = new Bitmap(@"C:\obrázok.jpg");
Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.214.–
mephi0
Expert
27. 9. 2012   #7
-
0
-

   

Bitmap bitmapa = new Bitmap("C:/obrázok.jpg");
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.237.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 98 hostů

Podobná vlákna

Ulozenie metadat zo streamu — založil playman22

Uloženie obrazku picturebox — založil Trebor

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý